Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Running Camp (2) cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 29-31 Iulie ’16

0

Un an mai tarziu ne intoarcem la locul faptei cu a doua editie Running Camp gazduita de Paul Dicu, tot la Krapets in Bulgaria. Avem ocazia sa il cunoastem pe Paul Dicu – alergatorul si antrenorul personal, in toata splendoarea lui.
IMG_17521-670x300

Aduce cu el povesti de la Marathon des Sables (cele 5 editii pe care le-a terminat), de la timona marilor vase romanesti, din dojo-ul unde preda arte martiale sau din dreapta pilotilor de raliu unde isi face treaba in calitate de co-pilot. Acu’ cateva zile a fost cititor oficial de povesti la o gradinita … versatil ?

In Running camp petrecem 3 zile, aproape pline, impartite intre: povesti, 2 antrenamente / zi de alergare pe teren variat si leneveala pe malul marii.

Nu va utiati acasa: incaltarile de alergare, doua tricouri, macar o pereche de pantaloni de alergare, o sapca, ochelari de soare, crema de soare si cam atat. Astea sunt cele esentiale, restul sunt extra pentru comfortul fiecaruia.

Fee de participare – 500RON/persoana si include: participarea la Running Camp, logistica de campare (corturi, isoprene, saci de dormit, apa, mancarea specifica pentru activitatile organizate acolo). Fee-ul nu include transportul sau alte licori cu cifra octanica dubioasa pe care vreti sa le consumati acolo ?

Noi recomandam, ca de fiecare data, sa ne deplasam cu masini mici impartind costurile intre calatorii din fiecare masina. Iese cam 60-70 RON/persoana.

… cateva imagini de la prima editie Running Camp 2015 aici.

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.