Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

România în top 10 mondial la turism!

0

România in top 10 mondial. Da, din nou, dar de data aceasta România este plasată într-un top atipic, cu cele mai ieftine destinații turistice. 

Cheap Places to Travel on the US Dollar

Alături de țări precum Costa Rica, Ucraina sau Bulgaria  România este recomandată ca destinație turistică de interes crescut.

The real eastern part of Europe is the cheapest part of Europe. Last year, I visited these three countries and could not believe how affordable they were. I was living like a king for less than $40 per day, paying $8 a night for a room in Ukraine, $1.50 for a liter of beer, and a few dollars for a local meal. When most people envision a European vacation, they envision Paris, Rome, or Prague, but you can get that same charm here without the high prices of those other cities and you encounter far fewer tourists. These three countries offer some of the best value on the continent.

 Sursa: aici.

„For Travel Savings in 2013, Go Retro”, propune NYTimes împreună cu alte 9 recomandări utile unui turist înțelept și fără prea mare „dare de mână” la buget.

Vezi cele 9 recomandări aici.

 

steaguri 2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.