Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanca Simona Stoica clasata pe locul trei in finala mondiala Stella Artois World Draught Marters de la Buenos Aires

0

Finala mondială a competiţiei Stella Artois World Draught Masters 2011 a fost câştigată de Nanda Nkumar Sethy din Dubai

  • Reprezentanta României, barmaniţa Simona Stoica din Bucureşti, clasată pe locul trei mondial

Românca Simona Stoica s-a clasat pe locul trei la finala internaţională a Stella Artois World Draught Masters, încheiată în această noapte la Buenos Aires. Competiţia care celebrează pasiunea şi îndemânarea barmanilor din toată lumea în arta turnării berii conform ritualului celor nouă paşi, a reunit în acest an în faimosul oraş argentinian participanţi provenind din 25 de ţări care s-au întrecut în măiestria turnării berii pentru a câştiga titlul mondial Stella Artois World Draught Masters 2011.

Nada Nkumar Sethy din Dubai a fost încoronat Stella Artois World Draught Master 2011, după ce şi-a demonstrat îndemânarea desăvârşită, pasiunea şi atenţia la detalii în turnarea berii Stella Artois pe durata celor trei runde ale competiţiei. Clasarea în topul competiţiei îi va asigura lui Sethy un turneu global ca ambasador al mărcii Stella Artois, pentru a se asigura că fiecare pahar de Stella Artois este turnat perfect şi prezentat cu eleganţă oriunde pe glob.

În marea finală, barmaniţa bucureşteancă Simona Stoica s-a clasat pe locul al treilea, după Binod Karel din Hong Kong care a câştigat locul doi. Simona este barmaniţă la Belle Epoque din Bucureşti şi are peste zece ani de experinţă în domeniu.

Participarea la World Draught Masters a fost o experienţă incitantă şi onorantă. Am intrat în competiţie cu unii dintre cei mai buni barmani ai lumii şi faptul că am reuşit să obţin locul trei este un motiv de mândrie pentru mine”, a declarat Simona Stoica.

Stella Artois World Draught Masters este o competiţie internaţională organizată de Stella Artois în fiecare an, ajunsă la cea de-a cincisprezecea ediţie. Inspirată din tradiţia de peste şase sute de ani în fabricarea berii, acest program anual celebrează măiestria creării şi turnării supremei “frumuseţi lichide” – potirul perfect de Stella Artois.

În România, competiţia Stella Artois World Draft Master se organizează din anul 1997.

La ediţia din 2006, titlul mondial de World Draft Master a fost câştigat de românca Mihaela Joiţa.

Pentru mai multe informaţii despre competiţia Stella Artois – World Draught Masters 2011, vă rugăm să vizitaţi www.stellaartois.com.

Despre Stella Artois

Istoria Stella Artois îşi are începuturile în anul 1366, în berăria Den Hoorn din Leuven, Belgia – situată în împrejurimile Buxelles-ului. Iniţial, această bere a fost creată pentru a sărbători Crăciunul şi a fost numită Stella (cuvântul latin pentru „stea”) datorită excepţionalei sale limpezimi. Stella Artois are o aromă plăcută, uşor amăruie  şi oferă o senzaţie de prospeţime la final, ceea ce îi conferă o notă distinctivă faţă de alte tipuri de bere lager din Europa. Stella Artois trebuie servită numai în paharele de tip potir special create pentru ea, care îi evidenţiază culoarea bogată şi aurie şi ii accentuează savoarea desăvârşită.

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, ocupând poziţia a 3-a în industria locală a berii, conform datelor de retail audit Nielsen România.

Bergenbier S.A. activează în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operaţiuni în alte 8 ţări din Centrul şi Estul Europei.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Nefiltrată din Grâu şi Fresh, Noroc şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s şi Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.