Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LIVE UPDATE Rezultate parțiale, prezența în timp real, comentarii live și tot istoricul electoral al României, disponibile pe platforma Rezultate Vot

0

Duminică, în ziua votului, Code for Romania va publica pe platforma rezultatevot.ro date live, pe măsură ce acestea sunt făcute publice de autorități, privind prezența la vot și, apoi, numărătoarea parțială.

Începând de azi, puteți deja vedea prezența live pe hărți interactive pentru alegătorii din diaspora. Găsiți aici și tot istoricul electoral al României, prezentat în același format grafic și o secțiune de analize și comentarii live, realizate de sociologi din cele mai importante centre universitare din România. De exemplu, veți putea extrage harta României colorată diferit la fiecare rundă a alegerilor parlamentare, pentru a vedea cum s-au schimbat preferințele de vot ale românilor în 30 de ani.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.