Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Retargeting.biz integrează Google Programmatic Remarketing, Facebook și Instagram Dynamic Ads și Artificial Intelligence

0

Retargeting.biz, singura companie din România care integrează Google Programmatic Remarketing, Facebook și Instagram Dynamic Ads și Artificial Intelligence

Din această primăvară, Retargeting.biz, considerat Best Marketing Automation Tool, lansează noi canale de comunicare ale software-ului, devenind singura companie românească care integrează Google Programmatic Remarketing, Facebook și Instagram Dynamic Ads și Artificial Intelligence.

Astfel, Retargeting.biz este prima aplicație din România dedicată antreprenorilor ce activează în comerțul electronic, care va avea integrare prin API cu cele mai mari rețele de comunicare disponibile, Google și Facebook, și totodată prima care introduce Inteligența Artificială în mediul e-commerce.

Google Programmatic Remarketing, Facebook si Instagram Dynamic Ads reprezintă noi modalități de a întoarce utilizatorii pe site prin ad-uri personalizate. Iar cu ajutorul matricei de Inteligență Artificială, Retargeting.biz va dezvolta portofoliul de clienți noi ai e-shopurilor.

“De asemenea, odată cu noile funcționalități, Retargeting.biz deschide posibilitatea de mărire a traficului magazinelor online prin posibilitatea de a crea ad-uri de Lookalike Audience atât pe Google, cât și pe Facebook. Prin astfel de campanii se targetează aducerea pe site a unor utilizatori noi, cu profil și interese asemănatoare traficului existent”, spune Rareș Bănescu, CEO si fondator al companiei.

În momentul de față, Retargeting.biz vine în sprijinul e-shopurilor cu mai multe tipuri de campanii pentru retargetarea clienților deja existenți: comunicări automate, precum email-uri personalizate, SMS-uri, push notifications și pop-up-uri cu mesaje personalizate, dar și comunicări setate manual de către magazinele online, precum SMS-uri și push notifications.

Retargeting.biz este utilizat la nivel worldwide și ajută magazinele online sa comunice in mod automat si prin mesaje customizate cu fiecare client. Cu ajutorul retargetării personalizate, softul românesc a generat până în prezent venituri de peste 26 milioane euro pentru mai mult de 2.250 de clienți din toată lumea. În 2017, Retargeting.biz a fost declarat Best Marketing Automation Tool.

Ediția din acest an a TeCOMM eCommerce Conference&Expo, evenimentul de referință din Europa de Est dedicat exclusiv comerțului electronic, ce va avea loc pe 7 și 8 martie, va fi powered by Retargeting.Biz.

Despre Retargeting.Biz

Lansat în 2013, Retargeting.Biz este un start-up românesc inovator ce propune companiilor din industria e-commerce un software care să îi ajute să interacționeze personalizat și rapid cu fiecare vizitator, în funcție de acțiunile lor. Prin retargetarea vizitatorilor, aplicația crește rata de conversie și veniturile magazinelor online.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.