Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

REMINDER: Oportunitati de dezvoltare profesionala, rezidente internationale de dans si burse de mobilitate

0

REMINDER: Oportunitati de dezvoltare profesionala 2012-2013 [sesiune de inscrieri]

Nu ratati ocazia de a beneficia de oportunitatile oferite profesionistilor din domeniul dansului contemporan in cadrul proiectului european E-MOTIONAL Bodies & Cities, organizat de Fundatia Gabriela Tudor. Sesiuni de inscriere sint in prezent deschise pentru urmatoarele componente ale Fondului de Mobilitate E-MOTIONAL, astfel:

1. Rezidentele internationale de dans E-MOTIONAL/ ArtistNe(s)t

Coregrafii, individual sau alaturi de un colaborator la alegere (dansator, artist vizual, manager etc.) vor beneficia de o rezidenţa de patru saptamini pentru a dezvolta un proiect aflat  in lucru, pentru a incepe un nou proiect sau pentru a colabora cu artisti locali. E-MOTIONAL va acoperi costurile de transport, diurna, cazare, si un onorariu alocat pe proiect selectat, si va asigura spatiile de repetitie pe parcursul rezidentei. Destinatiile posibile sint: 1 rezidenta in Irlanda [10 septembrie –  8 octombrie 2012], 1 rezidenta in Cipru [august 2012], 1 rezidenta in Romania [iunie sau septembrie 2012]. Data limita de inscriere: 29 februarie 2012. Detalii si formulare de inscriere la http://www.e-motional.eu/motion-fund/artistic-res-1/.

2. Bursele de mobilitate

Trei burse de mobilitate sint disponibile pentru profesionistii din zona dansului contemporan (artisti, manageri, critici, etc.) pentru a participa la evenimente / proiecte specifice (festivaluri, ateliere, intilniri, etc.) care au loc in celelalte tari participante in proiect – Irlanda, Letonia, Cipru, Marea Britanie si Turcia, in perioada mai 2012 – aprilie 2013. Bursele ofera posibilitatea de a explora scena de dans contemporan din tarile respective, de a realiza contacte noi si a demara proiecte si schimburi de experienta viitoare. Durata vizitei poate fi intre 4-7 zile, potrivit solicitarilor primite. Bursa va acoperi exclusiv cheltuieli de transport international, cazare si diurna in valoare maxima de 1.000 de euro. Data limita de inscriere: 29 februarie 2012. Detalii si formulare de inscriere la www.e-motional.eu

3. Bursa Gabriela Tudor pentru managerii de dans

Doua burse destinate descoperirii scenelor artistice din Irlanda, Letonia, Cipru si Marea Britanie vor fi acordate managerilor si administratorilor din dans din Romania. Dedicata memoriei Gabrielei Tudor, bursa ofera o rezidenta de 3 saptamini in una din urmatoarele destinatii aflate la dispozitia aplicantilor: Cipru [iulie 2012 si martie 2013], UK [ianuarie 2013], Irlanda [februarie 2013], Letonia [februarie 2013]. Organizatia partenera in tara de destinatie aleasa va fi gazda bursierului si va oferi o rezidenta dedicata descoperii si intelegerii modului in care isi dezvolta proiectele, va acompania si facilita bursierului organizarea programului rezidentei. Bursa acopera cheltuielile de transport international, cazare, diurna si un onorariu brut in valoare de 500 euro. Date limita de inscriere: 5 martie 2012 [pentru bursa in Cipru din iulie 2012]si  31 august 2012 [pentru bursele ce vor avea loc in 2013]. Detalii si formulare de inscriere la www.e-motional.eu.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa contact@e-motional.eu sau vizitati www.e-motional.eu.

 

E-MOTIONAL Bodies & Cities este realizat de Fundaţia Gabriela Tudor (iniţiator şi organizator principal), Dublin Dance Festival (Irlanda), Asociatia Coregrafilor Profesionisti din Dans (Riga, Letonia), Dance House Lemesos (Limassol, Cipru) si body > data > space (Londra, Marea Britanie), in calitate de co-organizatori, cu sprijinul Programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene. Parteneri asociati sint ArtistNe(s)t – Reteaua Centrelor de Rezidenta pentru Artisti / Centrul de Cultura „George Apostu” din Bacau si Centrul Naţional al Dansului Bucuresti, Dance Ireland, Academia Irlandeza de Muzica si Dans si Universitatea din Limerick (Irlanda), Teatrul Rialto (Limassol, Cipru) si CATI – Asociatia Artistilor din Dans Contemporan (Istanbul, Turcia).

 

E-MOTIONAL isi propune sa identifice, stimuleze, atraga si susţina talentul si creativitatea la nivel european prin conectarea artistilor si managerilor din dans din tarile care participa la proiect. Activitatile din proiect includ burse de mobilitate, rezidente, cercetare artistica, schimburi de spectacole si co-productii. Dezvoltarea profesionala a artistilor si a managerilor culturali si incurajarea experimentului artistic reprezinta elemente esenţiale in viziunea proiectului.

Proiectul a fost finantat in 2011 de Centrul National al Dansului Bucuresti si Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.