Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Raport anual UiPath Foundation 2019

Iată prima ediție a raportului anual al UiPath Foundation – povestea primului nostru an de activitate, 2019. Uitându-ne în urmă, ne dăm seama câte am reușit să facem!

Copiii din programele noastre, partenerii noștri strategici (Teach for RomaniaAsociatia OvidiuRoFundatia Inima de CopilBuna ziua, copii din RomaniaPolicy Center for Roma and MinoritiesPro Patrimonio), voluntarii @UiPath și echipa fundației au devenit o comunitate cu planuri, acțiuni și vise mari!

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit să ajungem aici!

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.