Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pune telefonul deoparte și fii alături de cei dragi

0

Pune telefonul deoparte și fii alături de cei dragi

Huawei lansează campania de Crăciun #BePresent

Huawei anunță lansarea campaniei #BePresent, prin care își propune să atragă atenția asupra faptului că perioada Sărbătorilor este momentul potrivit pentru a pune deoparte telefonul și pentru a fi alături de cei dragi.

Popularitatea tot mai mare de care se bucură smartphone-urile determină majoritatea persoanelor să se despartă cu greu de telefoanele lor, iar acest lucru se întâmplă și în preajma Sărbătorilor.

Campania Huawei #BePresent încurajează oamenii să pună deoparte telefonul în perioada Sărbătorilor și îi îndeamnă să petreacă acest timp special cu cei dragi. Campania atrage atenția asupra faptului că, deși, dispozitivele inteligente, în mod special smartphone-urile, sunt o parte extrem de importantă a vieții fiecăruia, ar trebui să acordăm o atenție mai mare familiei și prietenilor în timpul Crăciunului.

Elementul principal al campaniei #BePresent îl reprezintă spotul TV, care îl include și pe ambasadorul brand-ului, unul din cei mai buni jucători ai echipei germane Bayern Munchen și căpitanul echipei naționale a Poloniei, Robert Lewandowski. Spotul TV redă povestea unui băiețel, singura persoană ce așteaptă cu nerăbdare Ajunul Crăciunului, în timp ce toți membrii familiei sunt concentrați să facă altceva, utilizând gadget-uri. În momentul în care instalațiile din bradul de Crăciun se aprind, întreaga familie își dă seama de însemnătatea momentului și și se adună la un loc, pentru a împărtăși împreună acest moment special. Conceptul creativ al spotului TV a fost dezvoltat de Leomek Hatoda, iar campania include atât componente de ATL, cât și de BTL, fiind implementată în 26 de țări.

Versiunea online a spotului TV poate fi vizionată accesând link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=yRoE0d0YL58.

Huawei a vândut peste 100 de milioane de telefoane în 2015, produsele companiei și soluțiile oferite conectând aproximativ o treime din populația globului. Totodată, Huawei este și compania de telecomunicații cu cea mai rapidă creștere, atât din punctul de vedere al vânzărilor, cât și din punctul de vedere al numărului de clienți multumiți.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.