Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru prima oară în România, un contact în direct, oficial, cu Stația Spațială Internațională!

0

Universitatea “Valahia” din Târgoviște prezintă, pentru prima oară în România, un contact în direct, oficial, cu Stația Spațială Internațională. Evenimentul este organizat sub patronajul agențiilor spațiale NASA și ESA precum și a organizației internaționale ARISS și se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, piața Mihai Viteazul, nr.1, 130018, în ziua de 12 aprilie 2016, la ora 15.30.

1

Luni, 11 aprilie, va avea loc o conferința de presă începând cu ora 12.30 la sala de conferințe a Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară situat în Campus, la adresa Aleea Sinaia, nr. 13, 130004, Târgoviște, Dâmbovița.

Conferinta de presa va fi transmisa in direct de catre ScienceHUB, prima retea de stiinta din Romania formata din oameni de stiinta, cercetatori, jurnalisti, elevi, profesori si parinti.

Cu această ocazie vor raspunde întrebărilor dumneavoastră Rectorul Universității și Decanul Facultății de Inginerie Electrică, Electrică și Tehnologia Informației, iar coordonatorul proiectului va prezenta detaliile tehnice ale contactului cu astronautul american Jeffrey Williams.

https://www.facebook.com/Proiectul-ARISS-EU282-Romania-1509295222731417/?fref=ts
In preparation of the first Romanian ARISS event scheduled April 12, 2016

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.