Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Participare gratuita la Stuttgart pentru producator, distribuitor sau vanzator ambulant de produse naturaliste romanesti

0

Cautam un producator, distribuitor sau vanzator ambulant de produse naturaliste romanesti (ceaiuri, cosmetice, apicultura etc) care ar putea sa vina in Stuttgart 6 zile si sa-si vanda / prezinte produsele pe care le vinde eventual si online cu livrare in Germania.

Sursa: http://www.forum-gerrum-stuttgart.de/.

Participarea este gratuita, standul il punem noi la dispozitie plus masa de pranz si seara. Exista si posibilitatea ca firmele sa-si trimita prin posta pliantele si acestea sa fie expuse la stand dar ar fi bine daca ar fi si produse expuse cel putin ca monstra.Ceaiurile traditionale romanesti si produsele cosmetice naturale cred s-ar vinde chiar foarte bine.

Standul INFO Romania, Artizanat, Turism, Produse naturaliste si Servici” se va afla ultracentral in Piata Primariei din Stuttgart – Marktplatz Nr.1, 70173 Stuttgart.

Ce este Festivalul si Targul Intercultural de vara?

Intr-un oras german ca Stuttgart, in care mai mult de 40% din populatie provine din alte tari, un asemnea festival si targ a devenit in ultimi 15 ani o traditie la care publicul participa de la an la an in numar din ce in ce mai mare.

Document cu 2 pagini- Standurile România la Festivalul si Târgul intercultural de vara 12-17.07.2016

Astfel, in 2015, targul a avut 85.000 de vizitatori.

Considerat cel mai mare si mediatizat festival si targ de vara intercultural din sudul Germaniei, ofera posibilitatea organizatiilor de internationale si agentilor economici sa-si prezinte si sa vanda produsele traditionale din tarile de origine.

Anul acesta, 60 de standuri invita vizitatorul la o minunata calatorie in jurul lumii, in timp ce 14 grupuri muzicale si 86 de artisti vor sustine concerte pe scena din Piata Primariei, de altfel chiar locatia targului.
http://sommerfestival-der-kulturen.de/

SoFe2016_1

Ce este „Standul Gastronomic Romania”

In ultimii 11 ani, organizatia noastra a fost prezenta la Targul Intercultural cu un stand gastronomic si informational. Situat intr-o pozitie centrala ofera vizitatorilor o varietate de 7 meniuri traditionale, insotite de vinuri si bauturi racoritoare romanesti.
In cele 6 zile ale targului, activitatea la stand se desfasoara cu ajutorul a mai mult de 40 de voluntari, membri ai asociatiei.

http://www.sommerfestival-der-kulturen.forum-gerrum-stuttgart.de/

Ce este „Standul INFO Romania, Artizanat, Turism Produse naturaliste si Servici”?

Pentru a putea satisface cererea tot mai mare de publicitate din partea agentilor de turism din Romania dar si din partea firmelor locale, anul acesta inauguram un nou stand.

Standul dispune de un spatiu special amenajat pentru promovarea turismului romanesc. Firme de servicii, plasament al fortei de munca, asigurari, traduceri, avocati, restaurante, magazine romanesti ofera informatii si consiliaza publicul interesat de rezolvarea unor probleme cotidiene. Totodata, artezani si mestesugari romani rezidenti in Germania isi prezinta creatiile, in general arta populara romaneasca.

In fiecare zi, artistii artezani vor antrena publicul in ateliere de lucru aratand practic cum se „nasc” creatiile lor.

Pentru cei mici, in fiecare dupa-amiaza se organizeaza ateliere de creatie si face painting.
http://www.markt-der-kulturen.forum-gerrum-stuttgart.de

De ce sa faceti publicitate la Targul Intercultural de Vara din Stuttgart:

– chiar daca nu sunteti expozant puteti fi prezent la targ, cu costuri reduse dar cu un impact publicitar semnificativ
– aveti posibilitatea sa va adresati unui public divers, deschis si educat in spirit intercultural
– conform datelor oficiale la Targul International de Turism din Stuttgart 2016, la care Romania a fost prezenta, standul romanesc a fost vizitat de 150.000 de persoane.

Aveti posibilitatea sa va adresati in limba germana acestui public foarte interesat de ofertele din Romania
Ca numar, cetatenii originari din Romania sunt acum mai multi ca niciodata in landul Baden-Württemberg, peste 150.000 si peste 100.000 de sasi si svabi originari din Romania.

Aveti astfel posibilitatea sa va adresati si in limba romana acestui public foarte interesat de ofertele si serviciile firmelor romanânesti.

– cele doua standuri sunt amplasate in zonele care concentreaza cel mai mult public: unul pe strada de acces in Piata Primariei (standul info de artizanat si turism) si altul central in apropierea scenei
– vizitatorul are motive sa petreaca cel putin 5 minute la standurile noastre, datorita profilului activitatii.
Este un plus important pentru dumneavoastra, daca sunteti prezent cu materiale publicitare.

– in zona info a standurilor exista in permanenta o persoana care poate oferi informatii suplimentare celor doritori sau, asa cum stim din experientele anterioare, sa stabileasca si sa faciliteze contacte cu cei care sunt interesati de afacerea dumneavoastra.

Prin urmare, nu este nevoie sa trimiteti special o persoana la eveniment decat, bineinteles, daca doriti.
– din experienta noastra, acest targ este cea mai buna ocazie de a va face cunoscuta activitatea atat in comunitatea romaneasca cat si in randul populatiei din aceasta zona, indiferent de nationalitate.
Este un lucru bine stiut, spre exemplu, Aeroportul Stuttgart care de trei ani consecutiv face reclama la standul Romaniei.

Lista sponsorilor si a clientilor de publicitate va fi inclusa in toata aceasta campanie de mediatizare, inclusiv pe pagina web de prezentare a targului si gratuit in PAGINI AURII Stuttgart.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.