Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Paramount Channel si Comedy Central difuzeaza un moment de reculegere pentru victimele inegalitatii – astazi, ora 21.00

0

În seara aceasta, de la orele 21.00, programul obișnuit al televiziunilor din portofoliul VIACOM CBS (Paramount Channel și Comedy Central, în Romania) va fi întrerupt de un ecran negru, timp de 8 minute și 46 de secunde, pentru a marca intervalul de timp în care cetățeanul de origine afro-americană George Floyd a fost ucis. Gestul marchează un moment de reculegere pentru victimele abuzurilor și ale inegalității din întreaga lume.

Mesajul va fi publicat și pe canalale de Social Media ale Paramount Channel și Comedy Central.

ViacomCBS Networks International își exprimă astfel solidaritatea față de colegii, partenerii, publicul și toate comunitățile care se luptă cu prejudecățile rasiale. Credem că este vital sa folosim resursele și platformele noastre pentru a face auzite vocile și mesajele relevante, și să fim uniți, pentru a lupta impreuna împotriva rasismului și nedreptăților care afectează comunitățile marginalizate din întreaga lume.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.