Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice susține echipa României care participă la Invictus Sydney 2018

0

P3 LOGISTIC PARKS SUSȚINE ECHIPA ROMÂNIEI LA INVICTUS SYDNEY 2018

București, 8 octombrie 2018P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat un contract de sponsorizare cu echipa României care participă la Invictus Sydney 2018. Sponsorizarea de 5.000 de Euro a fost folosită pentru cumpărarea echipamentelor necesare pentru pregătire și pentru concurs.

P3 crede în puterea echipei, în pasiunea din fiecare dintre noi, în dorința de a munci și de a lupta pentru un scop. Avem certitudinea că acest imbold din partea noastră îi va ajuta să se antreneze mai bine, să îşi atingă potenţialul și să se întoarcă victorioși acasă”, spune Sînziana Pardhan, Director General P3 Logistic Parks România.

„„Invictus Games” nu este o simplă competiție, ci o stare de spirit. Este un proiect construit în jurul ideii de recuperare fizică și psihică prin sport, dar are și un pregnant rol educativ. Încurajează gândirea pozitivă, îi face pe oameni mai încrezători și mai buni, dă speranță celor care, apăsați de o traumă majoră, nu mai aveau puterea de a vedea partea luminoasă a vieții. Nu în ultimul rând, exemplul unor răniți sau invalizi care își depășesc limitele, are un efect multiplicator la nivelul întregii societăți, cultivând, dincolo de efectele benefice ale sportului, spiritul de întrajutorare umană și de coeziune a colectivității. Mulțumim societății P3 Logistic Parks pentru suportul necondiționat acordat, în calitate de sponsor. Transmitem gândurile noastre bune și întreaga recunoștință tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestei cooperări utile proiectului”, spune echipa Invictus România.

Echipa Invictus România a câștigat patru medalii la Jocurile Invictus din Canada şi a decis să nu se oprească aici. Militarii români răniți se pregătesc intens pentru „Invictus Games Sydney – 2018”, sunt motivați şi vor să transmită entuziasmul lor şi altor camarazi răniți, pentru a se alătura acestui frumos proiect ce vizează recuperarea fizică și psihică prin sport. Următoarea ediție a jocurilor va fi organizată în Australia, la Sydney, în perioada 20-27 octombrie 2018. Membrii echipei Invictus România au fost  încurajați de Prințul Harry, el însuși veteran al războiului din Afganistan.

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice.

Misiunea P3 este de a oferi clienţilor depozitelor noastre o experiență de primă clasă în active de înaltă calitate, aflate în locații logistice cheie.

P3 dezvoltă proiecte ecologice durabile care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale. P3 este primul dezvoltator logistic din lume care s-a înscris ca Participant la Compactul Global al Națiunilor Unite, cea mai mare inițiativă privind durabilitatea companiilor din lume.

P3 are sediul central în Praga și birouri în alte opt țări din Europa. Echipa noastră de peste 135 de specialişti în real estate ajută clienții dintr-o gamă variată de sectoare cu selecția locațiilor, asigurarea autorizațiilor, achiziții și construcții, precum și servicii de management al proprietății.

P3 a fost achiziționat de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore, în decembrie 2016.

PointPark Properties a adoptat “P3” ca brand corporate în 2014 și folosește marca P3 Logistic Parks pentru a reflecta businessul principal al companiei.

Puteți găsi mai multe informații despre P3 pe website-ul nostru www.p3parks.com sau ne puteți urmări pe canalele de social media:

LinkedIn – P3 Logistic Parks

Twitter – @P3Parks

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.