Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Optim Project Management deschide un birou în Serbia

0

Optim Project Management anunță un nou birou la Belgrad, pentru a acoperi piața imobiliară din Serbia

București, 1 martie 2021. Optim Project Management, liderul pieței românești de management de proiect, a deschis un birou la Belgrad, pentru a-și extinde serviciile pe piața imobiliară din Europa de Sud-Est.

„Am început activitatea noastră în Serbia acum câțiva ani, oferind servicii de due diligence tehnic în procesul de achiziții pentru fonduri de investiții importante. Între 2017 și 2020, Optim PM a fost implicat în construcția Belgrad Waterfront Galerija Mall, iar anul trecut compania a fost aleasă de o importantă companie producătoare de piese auto pentru a gestiona procesul de proiectare și de construcție a unei fabrici noi cu o suprafață de 30.000 mp din Novi Sad. Consider că piața imobiliară locală se dezvoltă și momentul este oportun, așa că am decis să ne continuăm extinderea în sud-estul Europei,” a declarat David Evans, fondatorul Optim Project Management.

Optim Project Management a fost înființată în România în 2009 și a devenit una dintre cele mai mari companii din țară specializate în managementul proiectelor de construcții și în domeniul proiectării / ingineriei. Pentru a extinde serviciile pe piața imobiliară din Europa de Sud-Est, Optim PM a deschis primul birou în afara României în 2017, în Bulgaria, la Sofia.

Optim Project Management Serbia oferă servicii de proiectare, management de proiect și de costuri pentru toate sectoarele industriei imobiliare – industrial, birouri, retail, HoReCa și rezidențial – și diligență tehnică, monitorizare pentru bănci și investitori, evaluări și certificări pentru cladirile verzi și studii în domeniul energiei regenerabile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.