Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oportunități de toamnă

0

(De)construim. Un nou Ashoka Fellow. Pe 11 noiembrie de la ora 17 lansăm un nou Ashoka Fellow care se va alătura celei mai mari rețele de antreprenori sociali din lume. Însă, mai mult decât atât, te invităm într-un spațiu virtual în care timp de o oră învățăm să construim, deconstruim și reconstruim mentalități despre societate. Alături de noul Ashoka Fellow te invităm într-un spațiu în care introspecția asupra propriilor concepte și credințe limitative devine impact social. Te poți înscrie aici.

Cu cine lucrează antreprenorii sociali? Te invităm marți 3 noiembrie ora 12 să vorbim despre cum co-creăm împreună cu corpul legislativ, Parlamentul, un actor important atât ca partener pentru societatea civilă, cât și ca prieten al cetățenilor. Alături de Ashoka Fellow Elena Calistru, vom discuta cu Senator USR Silvia Dinică, Deputat PSD Petre Florin Manole și reprezentant PNL, Consilier Ministerul Afacerilor Interne, candidat la alegerile parlamentare din 2020 Claudia Benchescu despre bune practici, co-creare și impact. Te poți înscrie aici.

Ashoka Changemaker Summit. Între 17-19 noiembrie, cea mai mare rețea de inovatori sociali se va aduna la „Ashoka Changemaker Summit” pentru a „Redescoperi Certitudinea”. Antreprenorii sociali – inovatori cu o misiune socială – și lideri din domeniul afacerilor și filantropiei vor explora ceea ce oferă certitudine în timpuri de criză (și nu numai) într-un cadru virtual. Evenimentul nu doar inspiră, dar creează spații de dialog și co-creere într-o platformă ce folosește inteligența artificială pentru a oferi experiențe personalizate. Citește mai multe despre eveniment și despre cum poți participa aici.

Până la următorul, ne vedem pe Facebook unde postăm zilnic și la discuții cu sens (încă) în virtual.

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale, clasată de NGO Advisor pe locul 13 din 500 de ONG-uri din lume. Ashoka este prezentă începând din 2017 și în România unde își propune să contribuie la crearea unei societăți în care fiecare cetățean este un agent al schimbării, capabil să ia acțiune în mod creativ pentru a rezolva probleme sociale. Ashoka România este susținută de Romanian-American Foundation, partener de lansare și de NN România, partener strategic.

Despre autor

avatar

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale, clasată de NGO Advisor pe locul 13 din 500 de ONG-uri din lume și având o rețea de peste 3800 antreprenori sociali din toată lumea, 5 dintre ei și români. Ashoka este prezentă începând din 2017 și în România unde își propune să contribuie la crearea unei societăți în care fiecare cetățean este un agent al schimbării, capabil să ia acțiune în mod creativ pentru a rezolva probleme sociale. Ashoka România este susținută de Romanian-American Foundation, partener de lansare și de NN România, partener strategic.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.