Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

NOAH Watches lansează Aspire, prima gamă de ceasuri de serie Designed in Transylvania

0

NOAH Watches, startup de design și productie de ceasuri din lemn, pregătește lansarea pe piață a primei sale game de serie – ceasurile Aspire.

Sub conceptul „Designed in Transylvania”, gama va cuprinde 6 modelele originale – 3 de damă respectiv 3 pentru bărbați – și este disponibilă pentru precomandă din această primăvară, exclusiv pe www.noah-watch.com

După 3 ani de la lansarea brandului și mii de ceasuri unicat purtate pe toate continentele, NOAH își diversifică în 2019 portofoliul cu o categorie nouă: prima și singura gamă de ceasuri de serie, care adresează un public nou, interesat de design, dar într-o gamă de preț mai relaxată.

„Colecția Aspire ne permite să oferim opțiuni tuturor iubitorilor de ceasuri de bună calitate, fără ca prețul să fie o barieră. În această gamă, consumatorul va regăsi aceeași amprentă creativă NOAH, lemn atent selectat și un produs în serie limitată”, spune Ruben Perju, co-fondator NOAH.

Cele 6 modele Aspire combină metalul și lemnul, sunt rezistente la apă și vor avea o singură opțiune de personalizare, spre deosebire de produsele unicat, unde posibilitățile sunt multiple. Esențele de lemn folosite pentru această gamă vor fi abanos, măslin, padauk african și kingwood.

Prima ediție Aspire va cuprinde 100 de bucăți pentru fiecare model, toate disponibile pe site-ul www.noah-watch.com, la un preț care porneste de la 599 lei în perioada de precomandă (https://noah-watch.com/pages/aspire).

Despre NOAH Watches

Fondat în 2016, de catre Ruben Perju si Iosif Harasemiuc, Noah Watches este un startup cu capital românesc și face parte din Grupul de firme APS, aflat în portofoliul antreprenorului clujean Cătălin Chiș.

Compania are în portofoliu 2 game de produse: ceasurile de lemn unicat, cu design 100% customizabil și esențe exotice de lemn, provenite din toate colțurile lumii, respectiv noua gamă de serie, lansată în 2019.

Prețul unui ceas unicat Noah pornește de la 199 euro, iar cel mai scump produs vândut sub acest brand a costat 600 de euro, fiind un ceas special, cu 48 de microcristale inserate manual pe cadran.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.