Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Miruna Iordache, cea mai mică bursieră a Fundației Ciprian Marica, câștigă două medalii de aur la CN de Gimnastică Aerobică

0

Miruna Iordache a urcat sâmbătă, la Complexul Olimpic „Sydney 2000”, de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică, reușind să se claseze pe locul întâi atât la proba individuală cât și la cea de grup.

Miruna Iordache, bursiera Fundației Ciprian Marica, în vârstă de 14 ani, a reușit o dublă performanță la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică, care s-a desfășurat în perioada 28-29 octombrie, la Izvorani, sub egida Federației Române de Gimnastică.

Miruna a devenit campioana națională a României, clasându-se pe prima poziție atât în proba individuală feminină, grupa a II-a de vârstă, cât și în cea de grup, reușind un scor de 19.200, respectiv 19.250.

Exercițiile ei pot fi urmărite pe canalul de Youtube al Fundației Ciprian Marica:
https://www.youtube.com/watch?v=VCLH-7WbOpU
https://www.youtube.com/watch?v=db-RutimZto

Deși practică acest sport de doar 4 ani micuța gimnastă a reușit în acest timp să strângă în palmares nu mai puțin de 35 de medalii la campionatele naționale și internaționale, dintre care 26 de aur, concurând cu succes atât în probele individuale cât și în cele de grup.

La sfârșitul lunii septembrie a acestui an Miruna a reușit să câștige medalia de bronz în proba de trio a Campionatului European de Gimnastică Aerobică.

Miruna Iordache se află încă de la naștere în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și datorită ei imnul țării noastre s-a auzit la Borovets Aerobics World Cup, în 2014 și 2015, unde gimnasta a câștigat trei medalii de aur.

Miruna Iordache: „Sunt foarte fericită pentru acest rezultat. De anul viitor voi putea face parte din lotul României de junioare și aveam nevoie de o clasare pe podium la acest campionat. Aș vrea să mulțumesc încă o dată antrenoarelor, lui Ciprian Marica și celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 pentru tot ajutorul oferit.” 

Ciprian Marica: „Sunt mândru de bursiera noastră! Miruna îmi dă motive de mândrie la fiecare competiție. Am pierdut șirul medaliilor pe care această micuță le-a câștigat până acum. Încă o dată se adeverește că esențele tari se țin în sticluțe mici.”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.