Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Microsoft doneaza Office 365 si pentru ONG-urile din Republica Moldova

0

Vesti bune pentru organizatiile non-profit din Republica Moldova, programul Office 365 pentru ONG-uri este disponibil pentru toate organizatiile eligibile Microsoft.

Programul Office 365 pentru ONG-uri este disponibil pentru organizatiile neguvenamentale eligibile din Romania si Republica Moldova care aplica direct pe pagina Office 365 pentru ONG-uri a Microsoft.

Techsoup_RO_ROMANIA_RGB

Cum ma ajuta Office 365 daca sunt ONG?

Office 365 pentru ONG-uri este o solutie completa de productivitate in cloud pentru organizatii neguvernamentale. Este un instrument de lucru care profesionalizeaza si creste eficienta si capacitatea echipei organizatiei de a lucra impreuna pe proiecte, de oriunde.

Office 365 iti permite sa ai:

  • adrese de e-mail profesionale pentru organizatia ta, administrate profesional, de tipul nume.voluntar@organizatiamea.ro
  • sistem de conferinte online, astfel incat sa poti vorbi cu voluntarii sau echipa ta, oricand de oriunde
  • spatiu de arhivare in cloud pentru documentele tale si pentru documentele proiectelor organizatiei tale
  • acces de oriunde, pe orice dispozitiv mobil sau computer, indiferent de sistemul de operare
  • spatiu de colaborare pe documente, astfel incat sa lucrezi mai integrat cu echipa ta de proiect
  • posibilitatea de a crea site-uri interne pentru echipele de proiect, astfel incat echipa ta de proiect sa aiba la un loc termene limita, sarcini si documente esentiale pentru acele proiecte.

Cine poate primi Office 365 pentru ONG-uri?

Pot aplica la programul Office 365 pentru ONG-uri organizatiile neguvernamentale legal constituite in Romania si Republica Moldova.

Eligibilitatea se stabileste prin analiza documentelor statutare si constitutive ale organizatiei, in functie de profilul de activitate al organizatiei si politicile de donatie  si responsabilitate sociala ale Microsoft. Criteriile de eligibilitate Microsoft pot fi consultate aici: eligibilitate pentru Office 365 pentru ONG-uri.

Informatii suplimentare despre cum puteti activa donatia de Office 365 pentru ONG-uri sunt disponibile aiciAflati totul despre planurile disponibile si cum va puteti creste productivitatea organizatiei voastre aici: despre Office 365 pentru ONG-uri.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.