Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mesajul Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei române, preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului

0

Mesajul Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei române,

preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România,

cu ocazia

Zilei Internaționale a Voluntariatului

5  Decembrie 2020

În ultimul an, COVID-19 a afectat viața și sănătatea oamenilor de pe întreaga planetă.

Voluntarii Crucii Roșii Române, în ciuda nesiguranței și greutăților, au fost generoși, solidari și au oferit asistență umanitară tuturor celor aflați în nevoieː au distribuit alimente esențiale și produse de igienă, au monitorizat telefonic persoanele care s-au aflat în izolare, au distribuit echipamente medicale și de protecție, au furnizat informații despre sănătate corecte și demne de încredere și au oferit consiliere psihologică.

Astăzi, de Ziua Internațională a Voluntarilor, îi sărbătorim pe toţi cei care prin bunătate, sensibilitate și implicare sunt un sprijin prețios pentru semenii lor aflați în dificultate.

Le mulțumesc voluntarilor Crucii Roșii Române pentru devotamentul și curajul lor, le doresc să-și păstreze entuziasmul și să nu uite că prin exemplul personal ne inspiră pe toți și ne aduc aminte că puterea umanităţii stă în fiecare dintre noi.

La mulți ani!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.