Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

McDonald’s și TIFF lansează Luna Filmului Mec, o luna de filme gratuite disponibile pe platforma TIFF

0

Invitație la Film: McDonald’s și TIFF lansează Luna Filmului Mec

Patru filme de festival vor fi disponibile gratuit pe platforma TIFF Unlimited

București, 18 august 2020 – McDonald’s și TIFF lansează Luna Filmului Mec și aduc filmele de autor mai aproape de cinefili. În perioada 19 august- 16 septembrie, iubitorii festivalului TIFF, pasionații și amatorii de filme de autor pot viziona, în fiecare săptămână, până pe 16 septembrie, câte un film selectat de reprezentanții TIFF și McDonald’s. Filmele festivalului TIFF pot fi vizionate gratuit pe platforma TIFF Unlimited, fără a fi nevoie de cont sau abonare la serviciu.

Primul film difuzat este „All These Sleepless Nights”, un film documentar polonez de Michał Marczak și va fi putea fi urmărit începând de miercuri, 19 august, timp de o săptămână. Acesta este urmat de „It’s only the end of the world”, o co-producție canadiano-franceză în regia lui Xavier Dolan, cu Gaspard Ulliel, Marion Cotillard, Léa Seydoux și Vincent Cassel. În săptămânile trei și patru, vor putea fi vizionate filmele „Leto”, de Kirill Serebrennikov și „Trois souvenirs de ma jeunesse” de Arnaud Desplechin.

Luna Filmului Mec este o continuare a parteneriatului de tradiție dintre McDonald’s și TIFF. În ultimii trei ani, McDonald’s a fost unul dintre sponsorii festivalului și, pentru că această ediție s-a desfășurat în condiții speciale, cu mulți participanți care nu au putut ajunge la film, McDonald’s aduce în casele lor o serie de filme prezentate în edițiile trecute ale festivalului. Prin „Filmul Mec”, compania își propune să încurajeze consumul de filme de autor în rândul tuturor celor care preferă să consume conținut de divertisment din confortul caselor lor.

Despre McDonald’s în România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 85 de restaurante în 26 de orașe, dintre care 41 restaurante cu McDrive și 40 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Pentru mai multe informații vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

Despre TIFF

TIFF Unlimited este platforma de video-treaming lansată în 2019 de Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), platforma propune un catalog cu peste 140 de filme, actualizat constant. TIFF Unlimited poate fi accesată pe bază de abonament lunar (5,95 euro, TVA inclus) sau anual (65 euro, TVA inclus). Catalogul include filme semnate de cineaști precum David Lynch, Xavier Dolan, Abbas Kiarostami, dar și titluri premiate la TIFF sau în alte mari festivaluri, de-a lungul anilor. Detalii pe unlimited.tiff.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.