Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maraton de expoziții cu Adi Bulboacă, Hajdu Tamás, Vlad Cupșa și Alex Gâlmeanu la cea de-a doua ediție Photo Marathon

0

Photo Marathon este singurul eveniment din România care oferă fotografilor amatori şi profesionişti oportunitatea de a experimenta arta fotografică, într-o manieră inedită, punându-le la încercare imaginaţia şi creativitatea.

hajdu-tamas-2

Timp de 4 zile, maratonul de expoziții oferă o experiență unică vizitatorilor, adunând cele mai creative lucrări fotografice în spaţii neconvenționale din Cluj-Napoca. Cele 4 expoziții derulate atipic încurajează vizitatorii să pătrundă în universul fotografiei și să cunoască artistul prin intermediul creațiilor expuse.

Adi Bulboacă, Hajdu Tamás, Vlad Cupșa și Alex Gâlmeanu sunt cei 4 fotografi care vor expune lucrări anul acesta la Photo Marathon și vor pune în mișcare arta fotografică.

Dacă Adi Bulboacă propune o privire de ansamblu asupra călătoriei feroviare chiar într-o expoziție realizată în Gara mică din Cluj, Hajdu Tamás scoate în evidență caracterul tragic și comic al străzilor autohtone, oferind o perspectivă diferită asupra lucrurilor care ne înconjoară. În aceeași notă inedită, la Atelier Cafe, Vlad Cupșa prezintă publicului clujean o retrospectivă a celor mai frumoase momente de la Electric Castle și NorthSide Festival. Mai mult decât atât, vizitatorii vor putea participa și la expoziția interactivă de la Urania Palace, acolo unde vor putea vedea lucrările în mișcare ale fotografului Alex Gâlmeanu.

Pe lângă expoziții, pasionații de fotografie pot participa pe 14 octombrie la maratonul de workshop-uri, ce vizează teme precum fotografia pe Instagram, fotografia de eveniment, fotografia portret sau fotografia documentară. De asemenea, aceștia sunt așteptați și la competițiile foto ce se desfășoară pe 15 octombrie. Mai multe detalii despre condițiile de participare și despre înscrieri se găsesc pe site-ul www.photomarathon.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Desfăşurat în perioada 13-16 octombrie, la Cluj-Napoca, Photo Marathon aduce în acelaşi loc peste 300 de pasionaţi de fotografie din zona Transilvaniei, oferindu-le o experienţă unică şi completă printr-un maraton de expoziții, workshop-uri și fotografie.

Foto © Hajdu Tamás

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.