Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maguay, singura companie din Romania invitata de Intel la San Francisco, pentru a dezbate inovatia in domeniul data centerelor

0

Maguay, singura companie din România invitată de gigantul american Intel la San Francisco, pentru a dezbate inovația în domeniul data centerelor

Maguay, cel mai mare producător român de servere, este singura companie din România care a fost invitată în calitate de partener Intel HPC (High Performance Computing) Specialist la evenimentul exclusivist Intel DSG Executive Summit, în San Francisco, California, pentru a discuta despre cele mai noi inovații tehnologice. 

Data Center Solutions Group Executive Summit a avut loc în perioada 16-18 octombrie și a tratat, într-un cadru interactiv, subiecte precum evoluția în domeniul data centerelor, inteligența artificială și convergența cu HPC-ul, precum și alte tehnologii inovatoare pe care Intel, împreună cu partenerii săi, intenționează să le introducă în anii următori.

Invitația primită de Maguay la acest eveniment restrâns este rezultatul recunoașterii de care se bucură atât compania din România, cât și reprezentantul său – Eduard Pughin – după parteneriatul de peste 20 de ani, care a inclus în timp și apartenența la Intel Board of Advisors pentru regiunea EMEA.

Parteneriatul cu Intel a fost unul câștigător pentru compania Maguay, care și-a dorit să vină cu echipamente, soluții și servicii precum marii producători, dar la un nivel de preț rezonabil, contopind avantajele și flexibilitatea micilor producători cu calitatea și exigența celor mari. Astfel am reușit să convingem și să educăm piața românească, Maguay fiind o prezenta constanta în Top 5 Server Vendors”, a declarat Eduard Pughin, Director General, Maguay Computers.

Performanța de a ajunge furnizor pentru CERN și a contribui la imensul grid HPC al acestei organizații (peste 700 dintre serverele de acolo sunt Maguay eXpertServer!) reprezinta încununarea eforturilor pe care le-am făcut în cei peste 20 ani de activitate, în care am construit sisteme de calcul incepand de la PC -uri desktop și mobile și pana la servere și soluții complexe de stocare virtualizate. Clienții Maguay sunt atat companii private de toate dimensiunile, cat si instituții din sectorul public.”, a adăugat Eduard Pughin. 

În 2018 Maguay a devenit Intel HPC Specialist, îndeplinind toate cerințele acestei specializări. Această nouă distincție îi oferă companiei un statut special și întărește relația pe care Maguay a dezvoltat-o cu Intel, în cei peste 20 ani de parteneriat. Printre beneficii se numără posibilitatea de a implementa cele mai noi tehnologii din domeniul HPC și AI, într-un “time-to-market” record, prețuri și condiții speciale pentru clienții Maguay, acces la prototipuri etc.

În plus, în 2019, Maguay a devenit și partener NVIDIA Preferred Solution Provider, pentru soluțiile din domeniul HPC, a Inteligenței Artificiale și Învățării Aprofundate (Deep Learning).

Despre Maguay Computers

Maguay este unul dintre cel mai importanți producători români de sisteme informatice: notebook-uri, PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie. 

Conform IDC, în ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producător român de servere – fiind singura companie românească prezenta constant în Top 5 Server vendors. În 2012, compania a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.

De asemenea, Maguay este un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil să implementeze și să livreze „la cheie” soluții informatice hardware și software cu asigurarea unor servicii de suport tehnic de înaltă calitate. Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România atât prin oferirea soluțiilor personalizate (hardware și software) în funcție de nevoile clienților, cât si din punctul de vedere al orientării către cele mai noi tehnologii, la un preț rezonabil. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.