Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei – dezbatere despre viitorul Europei, in plenul Parlamentului European

0

Marţi, 23 octombrie, ora 11:30 (ora României): Preşedintele României, Klaus Iohannis va vorbi despre viitorul Europei cu deputaţii europeni şi cu Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Junker, în plenul Parlamentului de la Strasbourg. Dezbaterea poate fi urmărită live pe EP TV sau EbS.

Marţi, 23 octombrie, ora 13:55 (ora României): Preşedintele Parlamentului European Antonio Tajani şi Preşedintele României, Klaus Iohannis vor face declaraţii de presă comune. Declaraţiile vor fi transmise live doar pe site-ulEbS şi doar în limba engleză.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.