Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

International Train the Trainers, Sinaia 24 – 27 septembrie 2009

0

Trainingul se învaţă din „fragedă pruncie”! Studenţi, membrii din AIESEC din România, Marea Britanie, Cehia, Polonia, Germania şi Slovacia participă la evenimentul International Train the Trainers de la Sinaia, în perioada 24 – 27 septembrie 2009. Meniul programului conţine subiecte ca managementul audienţei, vorbitul în public şi comunicarea non-verbală. Conferinţa de pregătire este organizată de comitetul local AIESEC Ploieşti, iar mai jos sunt câteva informaţii despre eveniment.
muntii-bucegiInternational Train the Trainers, Sinaia, 24 – 27 Septembrie 2009

Organizată in fiecare an de unul dintre localele AIESEC România, anul acesta, conferinta de pregatire si formare a tinerilor in domeniul trainingului va fi realizata de către AIESEC Ploieşti.
Tineri studenti – exclusiv membrii din AIESEC din Romania, dar si Marea Britanie, Cehia, Polonia, Germania si Slovacia vor participa la sesiuni livrate de traineri profesionisti din companii precum: Dale Carnegie, TMI, Human Invest sau Foreground, partenere AIESEC Romania.

Acesti tineri vor participa la sesiuni precum : managementul audientei, vorbit in public, comunicare non-verbala, etc.

AIESEC este recunoscuta de ONU ca fiind cea mai mare organizatie internationala de studenti, avand o experienta de peste 60 de ani în dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate. In Romania, AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 locale  in orase cheie. AIESEC Ploiesti a ales sa elaboreze si  sa desfasoare proiecte in domeniul dezvoltarii durabile (educatie, antreprenoriat, tehnologie si mediu), adresate studentilor si elevilor prahoveni.

http://ittt.aiesecploiesti.org
http://aiesecploiesti.org

In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la:

Departament Comunicare

Gratiela DUMITRESCU

Tel.: 0752 945 709

E-mail: gratiela.dumitrescu@aiesec.net

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.