Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începând de astăzi, UNTOLD are susţinerea celei mai performante reţele

0

Orange va asigura infrastructura de conexiune la internet, pentru a susţine traficul generat de sutele de mii de participanţi asteptaţi la festival.

Anul acesta Orange a ales să fie în mijlocul distracţiei, să aducă reţeaua mai aproape de cât mai mulţi oameni şi să depăşească aşteptările iubitorilor de muzică, fiind partenerul oficial care asigură conexiunea la internet 4G şi Wi-Fi pentru cele mai importante festivaluri ale verii.

Începând cu Afterhills şi Neversea, clienţii Orange s-au bucurat în perimetrul festivalurilor de acces nelimitat şi gratuit în reţea, cât şi de cea mai bună acoperire mobilă 4G. Mai mult, toţi participanţii au avut la dispoziție în mod gratuit reţeaua Wi-Fi oferită de Orange.

Clienţii Orange prezenţi la cea de-a doua ediţie a Neversea au consumat în cele 4 zile de festival peste 8,5 TB de date mobile, la reţea fiind conectaţi zilnic peste 20.000 de utilizatori. Cele 4 antene GSM montate la festival au susţinut şi cei peste 8.000 de utilizatori care s-au conectat zilnic la reţeaua Wi-Fi, consumând peste 3 TB de date mobile.

Şi pentru primul an de colaborare cu UNTOLD, Orange pune la dispoziţie reţeaua sa performantă pentru a gestiona traficul mare de date generat de toţi cei care vor încărca, în timp real, pe reţelele de socializare, şi nu numai, filme şi poze de la concertele preferate.

La UNTOLD, Orange a pornit la drum cu misiunea de a oferi participanţilor o experiență de neuitat, beneficii unice şi şansa de a testa cele mai noi tehnologii. Începând de astăzi, 2 august, la scena Galaxy by Orange & Samsung vor fi prezenţi artişti renumiţi ca Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Seth Troxler,  Solomun şi mulţi alţii.

Toţi cei care vor vizita zona Orange la UNTOLD vor avea parte de o experienţă senzorială inedită pusă în scenă împreună cu partenerii de la Samsung. În plus, vor putea intra în competiţie pentru a câştiga o excursie la NASA dacă vor juca Colonizarea, îşi vor putea face tatuaje personalizate sau vor putea recicla telefoane şi accesorii în schimbul unui kit special de festival.  Pentru cei care doresc să se relaxeze după ce au dansat în faţa scenelor, Orange a amenajat, în Parcul Central, Cinema Orange TV Go unde vor rula cele mai noi filme.

Pentru mai multe beneficii în reţea, distracţia la festival va fi răsplătită. Participanţii care vor descărca aplicaţia MyOrange şi vor dansa până la răsărit vor aduna Funny Bits pe care îi vor putea transforma ulterior în internet gratis, vouchere de reducere în magazinul online Orange și bilete la cele mai cool evenimente.  Şi, pentru că cele mai frumoase lucruri în viață nu sunt lucruri, ci sunt momentele speciale, Orange are o provocare pentru participanţi. Cei care vor reuşi să-şi lege șireturile alături de cineva drag precum în spotul Orange 4G şi vor veni la cortul Orange din festival, vor fi premiaţi.

Mai multe informaţii despre activările Orange la festival găsiţi în pagina dedicată:  https://www.orange.ro/festivals/untold/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.