Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IKEA Group adauga 108 milioane euro la fondurile destinate pensiilor angajatilor

0

IKEA Group le mulțumește angajaților și adaugă 108 milioane euro la fondurile destinate pensiilor lor

Prin Tack!, programul de loialitate din IKEA Group, compania IKEA le mulțumește angajaților pentru munca și implicarea din fiecare zi. IKEA Group va adăuga alte 108 milioane de euro la fondurile destinate pensiilor angajaților.

„Dorim să le arătam angajaților noștri aprecierea pe care o avem pentru loialitatea lor și pentru contribuția pe care o aduc zilnic succesului IKEA. Facem asta prin intermediul programului de loialitate Tack! și sunt fericit să anunț că în anul financiar 2016* vom oferi fiecărui angajat IKEA Group din România, cu o vechime de peste cinci ani, o contribuție de 1842 RON la fondul de pensie,” a spus Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South-East Europe.

Ca parte din programul de loializare, angajații IKEA Group primesc anual o sumă adițională din partea companiei, depusă în fondul de pensie existent al fiecăruia. Fiecare angajat full-time al IKEA România, care a lucrat pentru companie cinci ani sau mai mult, primește aceeași sumă, indiferent de poziție sau nivel salarial. Angajații part-time vor primi o sumă proporțională cu numărul de ore lucrate.

„Tack! este cuvântul suedez pentru „Mulțumesc!” și un mod prin care le mulțumim angajaților IKEA pentru implicarea din fiecare zi. De aceea, toți angajații IKEA Group sunt incluși în programul Tack! conform unui principiu corect și simplu, valabil pentru toți,” a completat Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South-East Europe.

De la introducere programului Tack! în urmă cu trei ani, 413 milioane de euro au fost alocate programului. Finanțarea globală este împărțită între toate țările din cadrul IKEA Group, proporțional cu salariile din fiecare țară. O condiție prealabilă pentru o finanțare a programului este ca IKEA Group să își îndeplinească obiectivele financiare pentru anul în curs. În România, 246 de angajați IKEA se califică pentru Tack!, aproximativ jumătate din numărul total de angajați.

Pe lângă Tack!, toți angajații IKEA Group sunt incluși în programul de performanță One IKEA Bonus prin care pot primi un salariu suplimentar pe an.

* Anul Financiar 2016 se referă la perioada 1 septembrie 2015 – 31 august 2016.

IKEA este o companie de retail mobilier și decorațiuni, de origine suedeză, fondată în 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost înregistrată în 1943, în Suedia. Majusculele din denumirea IKEA provin din inițialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad, numelui fermei unde a crescut: Elmtaryd, şi numelui satului în care se găsea ferma: Agunnaryd. În august 2015, IKEA Group deținea 380 de magazine în 47 de țări sau teritorii, dintre care 47 de magazine erau francize deținute de alte companii decât IKEA Group.

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group. Detalii pe www.IKEA.ro.

Viziunea IKEA

Să creăm o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulți oameni.

Misiunea IKEA

Să oferim o gamă largă de produse de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru casă – funcționale și cu un design de calitate, la prețuri atât de scăzute încât cei mai mulți oameni să și le poată permite.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.