Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Hello! Can you give me an Eugenia, please?”

1

„Hello! Can you give me an Eugenia, please?”…

via www.ideideafaceri.manager.ro

Cine si-ar fi imaginat, in trecutul comunist sau mai incoace, mai catre zilele noastre, ca celebra „Eugenie” (minunatii biscuiti cu destinele pe veci unite de-o suava crema de cacao cu iz de rom) va ajunge sa le zambeasca americanilor in nu mai putin celebra piata „Times Square” din New York?

sursa: www.ideideafaceri.manager.ro

EUGENIA

 

Biscuiţii sandwich nr 1 în România;

  • Marca proprie inregistrată;
  • Conţinut de cremă-40%;
  • Peste 60 de ani continuitate în fabricaţie;
  • Sortimente: Eugenia Original, Eugenia cu cremă de vanilie, Eugenia cu cremă de cacao, Eugenia cu cremă de lămâie, Eugenia Junior cu lapte şi miere, Eugenia Dark cu cremă de cacao.
  • Ambalare: pachete individuale, pachete Family (contin 7 pachete individuale), display (conţine 24 bucăţi individuale), cutie de 56 bucăţi.

SURSA: aici.

PS: Multumim Cristina pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    In luna iunie, biscuitii Eugenia celebreaza copilaria si te invita la concurs. Posteaza pana pe 10 iunie poze cu tine si cu biscuitii Eugenia si poti castiga multe premii dulci. Detalii pe http://bit.ly/JQEM34.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.