Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Game World București Mall donează 50.000 de euro pentru a susține acțiunile Asociației „Dăruiește Viață” împotriva pandemiei de coronavirus

0

București, 8 mai 2020. Game World București Mall, cea mai mare sală de jocuri din România, donează 50.000 de euro Asociației „Dăruiește Viață”, pentru a susține construcția spitalului modular 1 Elias, destinat îngrijirii bolnavilor de COVID-19, și pentru sprijinirea sistemului medical în lupta împotriva coronavirusului.

Compania Game World se alătură astfel celorlalte firme din România care se implică în lupta împotriva pandemiei de coronavirus și este consecventă în eforturile de a susține comunitățile locale în care activează. În acest sens, Game World a sponsorizat și „Fundația pentru SMURD” cu suma de 15.000 euro, pentru dotarea echipelor SMURD din Constanța, Brașov și Alba Iulia cu echipamente de protecție performante, măști de protecție FFP3, cu filtre anti-coronavirus.

Prin aceste demersuri, Game World vine în sprijinul organizațiilor neguvernamentale care colectează fonduri în sprijinul sistemului de sănătate din țara noastră. Compania omagiază astfel eforturile și devotamentul personalului medical aflat în prima linie în lupta cu boala, contribuind în acest scop cu rezervele financiare proprii.

Am decis să ne implicăm activ în a susține lupta celor din linia întâi – medici, asistente și personal sanitar, pe care îi considerăm adevărații eroi în bătălia împotriva pandemiei de coronavirus. Traversăm o perioadă critică și acum este foarte important să fim solidari și să ne ajutăm unii pe alții. Compania și-a pastrat toți angajații și considerăm că este o dovadă de responsabilitate să susținem în continuare comunitățile în care activăm. Am ales să acordăm acest sprijin prin intermediul unor organizații neguvernamentale solide, cu experiență, care cunosc domeniul și care ne sunt parteneri în demersurile noastre de responsabilitate socială”, a declarat Otto Torok, director de strategie Game World.

Game World România se numără printre companiile reprezentative de pe piața centrelor de divertisment din România, având ca domeniu de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice. Brandul Game World este prezent în București și în alte trei orașe importante din țară, Constanța, Brașov și Alba Iulia, precum și la nivel internațional. În România, compania și-a început activitatea în septembrie 1999, cu prima sală de jocuri Game World, în București Mall Vitan, care este în prezent cea mai mare sală de jocuri din Europa de Est. Game World face parte dintr-un grup de companiiGame World Group – care numără aproximativ 2.000 de angajați. Grupul a direcționat în anul 2019 circa 1,7 milioane de lei către acțiuni de responsabilitate socială derulate în România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.