Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Premiilor eCommerce, a 11-a ediție anuală, a desemnat Câștigătorii Anului 2016 în Comerțul Electronic Românesc!

0

În 15 și 16 noiembrie 2016, un total de peste 1.000 de reprezentanți ai companiilor e-commerce de top autohtone dar și internaționale au participat la GPeC Summit și la Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc – Gala Premiilor eCommerce. A fost a 11-a ediție a celui mai important eveniment dedicat comerțului electronic românesc.

vizualcp5

GPeC 2016 a fost un adevărat maraton de e-commerce. În prima zi, pe lângă numele sonore ale industriei autohtone de comerț electronic, au urcat pe scena GPeC Summit doi dintre cei mai apreciați speakeri internaționali recunoscuți ca autorități în online marketing și e-commerce: Talia Wolf (Conversion Optimization Expert) și Craig Sullivan (Optimizer of Everything).

A doua zi a evenimentului a adus o premieră pe piața din România: Bryan Eisenberg, o adevărată autoritate în online marketing și e-commerce la nivel internațional, a susținut timp de 6 ore prezentări, a venit cu studii de caz și a coordonat exerciții cu participanții. Eisenberg a dezvăluit, printre altele, cele mai bune strategii de business, tactici de promovare online, tehnici de persuasiune, secretele content marketing-ului de succes.

Seara s-a încheiat cu decernarea premiilor în comerțul electronic în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, a cărei gazdă a fost George Buhnici. Au fost înmânate 25 de trofee magazinelor online înscrise în Competiția GPeC 2016 și companiilor de profil care au înregistrat performanțe notabile în acest an. Mai jos regăsiți lista câștigătorilor, în ordinea decernării premiilor:

Premiile Speciale GPeC

Premiile magazinelor online în urma Competiției GPeC 2016

 • A2t.ro și Spy-Shop.ro – câștigătorii categoriei “Echipamente de Securitate şi Supraveghere
 • Books-Express.ro – câștigătorul categoriei “Cărţi, Reviste, Publicaţii, Muzică şi Film
 • Gutuie.ro – câștigătorul categoriei “Birotică și Papetărie
 • AutoHut.ro – câștigătorul categoriei “Auto, Moto & Utilaje
 • ArticoleDePetrecere.ro – câștigătorul categoriei “Articole Sportive & Timp Liber
 • Animax.ro – câștigătorul categoriei “Pet Shop
 • ArtaCeaiului.ro – câștigătorul categoriei “Alimentare şi Băuturi
 • Floria.ro – câștigătorul categoriei “Florării Online
 • MindBlower.ro – câștigătorul categoriei “Cadouri şi Bijuterii
 • PiatraOnline.ro – câștigătorul categoriei “Casă, Grădina şi Unelte
 • 1mob.ro – câștigătorul categoriei “Mobilă online
 • Vegis.ro – câștigătorul categoriei “Produse organice şi naturale
 • Sephora.ro – câștigătorul categoriei “Health & Beauty
 • BestKids.ro – câștigătorul categoriei “Bebeluşi, Copii, Jucării
 • Zonia.ro – câștigătorul categoriei “Fashion
 • GadgetWay.ro – câștigătorul categoriei “IT&C, Electronice şi Electrocasnice
 • Paravion.ro – câștigătorul categoriei “Turism

Câștigătorii Anului în E-Commerce

 • Cel mai bun Start-up în E-Commerce 2016: Berluni.ro
 • Cel mai bun comerciant Experienced în E-Commerce 2016: Floria.ro
 • Magazinul Anului în E-Commerce 2016: WatchShop.ro

“Felicitări câștigătorilor, dar și celor peste 90 de magazine online participante anul acesta în Competiția GPeC! Toți merită aplauze pentru eforturile constante pe care le fac în a se perfecționa, astfel încât să poată oferi experiențe de shopping online cât mai plăcute clientului final. Cei care ieri au urcat pe scena Galei Premiilor eCommerce sunt cei care contribuie la dezvoltarea pieței și scriu, în fiecare zi, istoria Comerțului Electronic Românesc. Felicitări încă o dată!”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

GPeC 2016, ediția de 11 ani, este un eveniment powered by FAN Courier – liderul pieței de curierat din România

Eveniment susținut deAllpacka.roALTEXAVONCompetence Call CenterContentSpeedDPDDWFFrisboGaranti BankMediapost Hit MailMicrosoftNew BlackNewsMANOnline-Online.ro by CrediusOrangePayUSALESmanagoSimartisRetargeting.biz, Visa, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay 

Limousine ServiceCitylimo

Official Radio: KissFM

Cu sprijinul: 2PerformantAgile MediaAlin Dobrin PhotoCanopyCasa de Traduceri,CreadivCustomSoftECOMpediaeasyhostEdgeenRoseExtendedInfinity TrophyMarketizatorSaveur.roSilkwebSmartBillTeaForteTRUSTED.ro,WebDigitalWhite ImageZelist

Mândri să fim susținuți de: 

Bloggeri parteneriAdrian Gabriel OrbaiAlin VladAndra ZahariaAuras Mihai GeambasuCarmen AlbisteanuClaudia TocilaCorina-Maria ScheianuCristian China BirtaCristian IosubCristina ChipuriciElena CiricFulvia MeirosuGeorge Hari PopescuIonut BunescuLavinia BiberiMarius Ovidiu CalugaruMadalin BlidaruOlivian BredaOvidiu BalcacianSabina Cornovac

Partener media principalecomTEAM

Parteneri mediaAdHuggerAGORAANISARIESBusiness DaysBusiness WomanCariereComunicate de AfaceriComunicate de PresaCTRL-D,ECOMJOBSFemei In AfaceriFNTMHowToWebHRB TrendsIAB Romania,IQadsInstitutul de MarketingJurnalul de AfaceriLumea SEO PPC,Magazinul ProgresivManager.roMarketingFocusNewEditionNewsRomania Pozitiva,Shopmania BIZSoftleadSMARKStartups.roTechCafeTechHubZiua de Constanta

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.