Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Premiilor Active Citizens of Europe (ACE)

0

Fundaţia Chance for Life în parteneriat cu Volonteurope vă invită să aplicaţi la cea de-a 7-a ediţie a Premiilor Active Citizens of Europe (ACE).

Pe data de 17 octombrie, în Bucureşti, va avea loc Gala Premiilor ACE la care vor fi premiaţi voluntari, organizaţii non-guvernamentale şi companii din toate ţările europene.

Anul acesta, Fundaţia Chance for Life, ca membru activ Volonteurope, facilitează organizarea acestui eveniment internaţional în România. În cadrul Galei de decernare a premiilor pentru voluntariat internaţional, Volonteurope a ales să organizeze o secţiune specială dedicată organizaţiilor din România pentru a oferi ţării gazdă posibilitatea de a recompensa organizaţiile active în domeniul voluntariatului şi de a fi recunoscute la nivel internaţional. Astfel, invităm cât mai mulţi reprezentanţi români să aplice la http://www.volonteurope.eu/ace2013/.

ace_header2

Gala Premiilor ACE face parte dintr-un eveniment anual de renume care a ajuns la a 22-a ediţie: Conferinţa ‘Active Citizens for Europe’. În acest an, conferinţa va avea loc în contextul Anului European al Cetăţenilor 2013 şi va reuni peste 100 de specialişti implicaţi în promovarea cetăţeniei active din toată Europa. Volonteurope, ca parte din Alianţa privind anul european al cetăţenilor, a lucrat împreună cu Comisia Europeană pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite pentru acest An. Astfel, Conferinţa ‘Active Citizens for Europe’ va aborda teme cheie legate de cetăţenia activă în Europa, cum ar fi: participare şi implicare democratică; voluntariatul ca expresie a cetăţeniei active; drepturi umane şi justiţie socială în UE; voluntariatul în domeniul educaţiei.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 16-18 octombrie 2013 în Bucureşti. Înscrierile la Conferinţa ‘Active Citizens for Europe’ se pot face aici http://www.volonteurope.eu/event/annual-conference/.

Mai multe informații găsiți aici.

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.