Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fonduri-Structurale.ro: Finanțările în vremea COVID-19 – We’re here to help!

0

Echipa Fonduri-Structurale.ro: „Traversăm o perioadă dificilă, în care solidaritatea și proactivitatea au un rol cheie în depășirea crizei. Echipa noastră lucrează de acasă cu aceeași dedicare misiunii noastre: contribuim în mod activ la dezvoltare, susținând accesul organizațiilor la surse de finanțare și oferind sprijin pentru implementarea proiectelor.

Cum ajutăm:

 • Pregătim propuneri cu privire la măsurile de sprijin care trebuie luate de autorități pentru startup-urile finanțate prin fonduri europene
 • Suntem activi în grupurile de lucru și în comunitățile de profesioniști care transmit propuneri de soluții către autorități (Romanian Business Leaders, Coaliția pentru Dezvoltarea României)
 • Am transmis MFE și MLDPA întreaga noastră disponibilitate pentru identificarea celor mai bune soluții pentru implementarea Coronavirus Response Investment Initiative – propusă de Comisia Europeană
 • Am pregătit o sinteză a oportunităților de finanțare nerambursabilă deschise la acest moment/care se vor deschide în următoarele luni pentru 3 categorii de beneficiari: companii private, ONG-uri și autorități/instituții publice:
  1. Oportunități companii private
  2. Oportunități ONG
  3. Oportunități autorități/instituții publice
 • Oferim gratuit din timpul și know-how-ul nostru celor interesați să aplice pe una sau mai multe din liniile de finanțare, prin mini-sesiuni online 1:1 de consultanță inițială. Programează-te aici.

Dacă știi oportunități de finanțare care se potrivesc comunității tale și nu le găsești agregate la noi, dă o mână de ajutor celor interesați și scrie-ne la structuralcg@fonduri-structurale.ro. Pot fi apeluri gestionate atât de instituții publice, cât și de cele private.

Stay safe!

Echipa fonduri-structurale.ro

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.