Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fondatorul Asociației Little People, Shajjad Rizvi, decorat de Majestatea Sa Regina Angliei

0

Fondatorul Asociației Little People România, Shajjad Rizvi, decorat de Majestatea Sa Regina Angliei, la Palatul Buckingham

Fondatorul Asociației Little People România, Shajjad Rizvi a fost decorat la Palatul Buckingham, cu titlul de Membru al Ordinului Excelent al Imperiului Britanic (MBE) pentru serviciile caritabile și cele oferite comunității de afaceri britanice din România. Ceremonia de învestire a fost condusă de Prințul Charles de Wales.

Asociația Little People România (www.thelittlepeople.ro) activează în Romania din 2002 și este prezentă în 9 centre de tratament oncopediatric din România, la București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu Mureș și Craiova. În 2018, Little People a ajutat peste 2000 de copii, adolescenți și tineri afectați de cancer în România.

Shajjad Rizvi a jucat un rol esențial și în sprijinirea înființării și conducerii altor organizații caritabile din România, precum The Duke of Edinburgh’s International Award România www.dofe.ro și Fundația Youth Cancer Europe www.youthcancereurope.org și a avut un rol major în sprijinirea companiilor și cetățenilor britanici în calitate de Consul Onorific al Marii Britanii la Cluj Napoca.

 

„Este o mare onoare să primesc un MBE, și sunt extrem de recunoscător. Little People ajută zilnic în România fiecare copil tratat de cancer. Toată echipa, personalul, voluntarii și susținătorii au jucat un rol imens în faptul că Little People a ajuns să fie forța binelui astăzi în România, doresc să împărtășesc cu ei toți acest premiu. În privința viitorului, este foarte interesant să urmărim progresul pe care îl aduce The Duke of Edinburgh Award în viețile numeroșilor tineri din regiune. Recent, am fost desemnați să găzduim Forumul Global în 2021 la Cluj, o premieră pentru România. De asemenea, Youth Cancer Europe și-a găsit vocea în ultimii 2 ani, lobby-ul și elaborarea de politici în Europa a stârnit industria asigurărilor, prin eforturile de a se asigura că pacienții tineri cu cancer nu sunt discriminați la locul de muncă sau în domeniul asigurărilor. Am făcut progrese considerabile și aștept cu nerăbdare următoarele provocări” – a declarat Shajjad Rizvi.

Shajjad Rizvi este cetățean britanic care a înființat în 2002, în Cluj Napoca, Asociația Little People, este Consul Onorific al Marii Britanii la Cluj Napoca și Directorul Camerei de Comerț Britanice din România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.