Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Flying Blue te premiază cu 2500 Mile bonus sau vouchere de reducere de 50€

0

AIR FRANCE KLM lansează o aplicație dedicată programului de fidelitate Flying Blue și îi premiază cu mile bonus și vouchere de reducere pe utilizatorii de Facebook care au călătorit în străinătate, în anul 2013. Aplicația reprezintă o modalitate de a aprecia loialitatea membrilor Flying Blue, programul de fidelitate lider în Europa în 2014, cu peste 21 de milioane de membri.

Despre Aplicația Flying Blue

În perioada 6-31 august 2014, Air France și KLM îi invită pe utilizatorii de Facebook să participe la campania „Viata este mai dulce cu Flying Blue” și să își scaneze profilurile prin intermediul unei aplicații speciale, ce poate fi accesată la adresa: https://apps.facebook.com/flyingbluero/

Utilizatorii pot să își selecteze 5 locuri unde au făcut check-in pe Facebook în 2013 pentru a crea un videoclip cu cele mai frumoase fotografii realizate în excursiile de anul trecut, acesta putând fi distribuit mai departe prietenilor.

Flying Blue app

Fiecare utilizator care generează un videoclip este eligibil pentru a câștiga un premiu, în funcție de statutul de membru Flying Blue:

–         Non membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook, au avut check-in-uri eligibile în 2013 (în afara tării lor de resedință)  și au generat un video, vor putea primi 2000 Mile bonus. Cei care îl distribuie mai departe prietenilor de pe Facebook, vor primi un bonus de 500 Mile.

–         Non membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook dar care nu au avut niciun check-in pe Facebook în 2013 pot câștiga 500 de Mile Bonus.

În ambele cazuri, condiția este să adere la programul Flying Blue până pe 31 august și să rezerve cel puțin un zbor operat de AIR FRANCE, KLM sau Tarom până la sfârșitul anului 2014.

–         Membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook, au avut check-in-uri eligibile în 2013 (în afara țării lor de resedință) și au generat un video vor fi eligibili pentru a primi un voucher de 50 EUR pentru zborurile inter-continentale.

Aplicația a fost realizată de către agenția digitală CarnationGroup – a part of POSSIBLE.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.