Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filmul Între Chin și Amin: 20 de orașe, 20 de săli, 10.000 de spectatori de la lansare

0

La aproape trei săptămâni de la lansare, filmul regizat de Toma Enache, Între Chin și Amin, a adunat 10.000 de spectatori în 20 de săli. Pe lista cu proiecții de gală se mai află peste 20 de orașe, o parte din actori și regizorul urmând să ajungă până la mijloc de noiembrie la: Cluj (23 octombrie), Târgu Mureș (24 octombrie), Miercurea Ciuc (25 octombrie), Bacău (26 octombrie), Piatra Neamț (27 octombrie), Onești (28 octombrie), Dej (29 octombrie), Aiud (30 octombrie), Sighet (31 octombrie), Baia Mare (1 noiembrie), Zalău (2 noiembrie), Satu Mare (3 noiembrie), Baia Mare (4 noiembrie), Brașov (5 noiembrie), Făgăraș (6 noiembrie), Ștefănești (8 noiembrie), Ploiești (11 noiembrie), Câmpulung Muscel (12 noiembrie), Curtea de Argeș (13 noiembrie), Tecuci (15 noiembrie), Iași (16 noiembrie), Chișinău (17, 18 noiembrie).

Proaspăt premiat la Florence Film Awards-Best Director Feature Film, nominalizat la Buenos Aires International Film Festival, International Sound&Film Music Festival din Croația și prezentat ca proiecție-eveniment la Astra Film Festival 2019, Între Chin și Amin aduce în fața spectatorilor iubire și ură, istorie ori veșnicie, credință și apostazie, sadism și rezistență, paradis sau apocalipsă.  

Trailer: https://bit.ly/32VT9NE

Un film despre întâmplări din care nu mai poți face poezie pentru că deja realitatea e poezie – tragică, cutremurătoare, dar cu acele irumperi de rai ce dau fiorul credinței neclintite. Refugiul ultim e dragostea, gândul la ea e salvator în tenebrele lagărului exterminator, în care dracul își dezlănțuie împotriva omului, prin semeni reeducați, obsesia de a-l scoate pe Dumnezeu din inima lui. Suferința extremă, groaza morții, amenințarea de a face rău celor dragi sunt instrumente ale torționarilor ce încearcă experimentul de a preface minciuna în adevăr, lumina în întuneric, poruncile iubirii în dictoanele urii, credința în lepădare, libertatea în slugărnicie înjositoare sau în automatismul mașinal de unelte ale sistemului ateist.(Florin Caragiu, scriitor)

În rolurile principale îi puteți vedea pe Ana Pârvu, Vali V. Popescu, Kira Hagi și Constantin Cotimanis. Din distribuție mai fac parte: Ciprian Nicula, Ioachim Ciobanu, Laurențiu Stan,

Csaba Ciugulitu, Victoria Cociaș, Teodora Calagiu Garofil, Dragoș Stoica, Bogdan Sălceanu, Iany Panait, Remus Stănescu, Adrian Culețu, Mircea Taiss, Iulian Trăistaru, Armand Crișan, Ștefan Gota, Petrică Moraru, Alexandru Mereuță, Adrian Anghel, Daniel Nițoi, Cătălin Bocârnea, Michael Szegedi, Stelică Murariu, Octav Bjoza, George Stanca, Daniel Sin, Alin Ailioaei, Tina Malamă, Tașcu Lala, Vlad Buzea. Cu participarea extraordinară a actorilor: Ion Dichiseanu și Cezara Dafinescu.

Între chin și Amin este realizat din fonduri private și orice intenție de a sprijini drumul lui prin țară este bine-venită. Donațiile se pot face pe site-ul www.lasteaua.ro, la secțiunea donații.

Între Chin și Amin este distribuit de La Steaua Film Studios.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.