Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Exclusiv! Miercuri la Adevarul Live un documentar despre viata lui Raed Arafat – Din Palestina in Romania

0

Miercuri la Adevarul Live, de la ora 13.00, urmareste un documentar cu marturii exclusive despre viata lui Raed Arafat, cunoscut medic si cel care a pus bazele Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare (SMURD) din Romania.

Realizat in Palestina, de jurnalistul Adevarul, Florin Ghioca, documentarul prezinta marturii ale celor care l-au cunoscut in copilarie. Acestia povestesc faptul ca Arafat era un copil extrem de sarguitor la invatatura si visa inca din clasa a 5 a sa salveze vieti. Astfel, parcursul lui in viata si faptul ca a devenit un reputat medic in Romania nu a mirat pe nimeni. Dimpotriva, oamenii sunt mandri ca un locuitor al unei familii celebre din Nablus a ajuns demnitar in Romania, tara care l-a adoptat.

raed arafat
Jurnalistul Adevarul, Florin Ghioca a stat de vorba cu mai multi prieteni din copilarie, cu varul acestuia si cu un fost coleg de facultate. Filmat in orasul Nablus unde Raed Arafat a locuit pana la 16 ani, inainte de a pleca in Romania unde a urmat cursurile Universitatii de Medicina “Iuliu Hatieganu” din Cluj, documentarul prezinta casa in care a copilarit si in care acum sta familia lui, scoala si liceul unde a invatat si detalii despre felul in care Raed Arafat “era medic inca din scoala”. Totul, miercuri la Adevarul Live de la ora 13.00.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.