Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

European Changemaker Camp

0

European Changemaker Camp va avea loc între 28-30 Septembrie, lângă Varșovia, Polonia, în această super locație.

În jur de 300 de tineri, de peste tot de prin Europa, se vor aduna ca să învețe cum să-și apere și revendice spațiul democratic, să acționeze pentru a proteja drepturile omului și pentru a lupta pentru mediu. În cadrul atelierelor și sesiunilor de training, vom pune  împreună bazele unei comunități de cetățeni activi, care vor aduce schimbarea pe care dorim să o vedem în societate.

Organizatorii vor acoperi costurile pentru cazare și călătorie. Transportul va fi conform politicii prietenoase cu mediul: tren+autocar.

Pentru mai multe informații accesați: www.changemakercamp.org

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.