Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Elevii români participanți la o competiție NASA au mare nevoie de ajutorul tău!

0

8 elevii români care au participat la concursul internațional NASA Ames Space Settlement Contest au mare nevoie de ajutorul tău pentru a putea lua parte la conferința anuală International Space Development Conference.

Suntem o echipă formată din 8 elevi de clasa a XI-a reprezentând Colegiul Național “Sf. Sava” din București. Anul acesta am participat la concursul internațional NASA Ames Space Settlement Contest, care presupune crearea unei stații spațiale pentru a susține dezvoltarea civilizației umane, obținând premiul al III-lea la clasa a XI-a, cu lucrarea intitulată ‘’Project Amaris’’. Rezultatele noastre pot fi verificate pe site-ul oficial al competiției https://settlement.arc.nasa.gov/Contest/Results/2018/index.html Liceul nostru are o bogată istorie a participărilor la acest concurs, anul acesta fiind al cincilea an consecutiv în care elevii liceului au făcut performanță.
Au fost multe luni de muncă asiduă în care am colaborat armonios, iar la sfârșit eforturile noastre au fost răsplătite cu succes. În urma reușitei noastre am fost invitați la conferința anuală International Space Development Conference (ISDC, http://isdc2018.nss.org), care se va desfășura în Los Angeles, SUA, în perioada 24-27 mai 2018, găzduită de National Space Society (NSS, http://www.nss.org/ ).
Această participare ne oferă multe oportunități,  având ocazia să aflăm ultimele noutăți din domeniu și să ne dezvoltăm pe plan personal, științific și, de asemenea, să avem o experiență unică. Vom avea ocazia să prezentăm proiectul nostru în fața experților din domeniu și să facem schimb de idei cu alți elevi talentați de pe întreg globul.

Având în vedere costurile la care se ridică această participare, orice ajutor financiar din partea dumneavoastră ne-ar aduce cu un pas mai aproape de realizarea visului, acela de a ne reprezenta cu succes liceul la această prestigioasă conferință.

În cazul în care sunteți dispuși să ne oferiți un sprijin, este necesară realizarea unui contract de sponsorizare încheiat cu Colegiul Național „Sfantul Sava”. Pentru mai multe detalii, vă oferim următoarele date de contact:
Telefon/Fax: 021 314 92 94/ 021 312 68 21
Pentru alte detalii legate de proiectul nostru, vă stăm la dispoziție:
Toma Emilian : tomaaemi@yahoo.com
Stegaru Anne : anne_stigaro@yahoo.com
David Dimitrie : david.dimitrie@gmail.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.