Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eforturile Xerox pentru transparență în domeniul schimbării climatice sunt recunoscute de CDP

0

Xerox a fost desemnată lider în sectorul ecologiei de către CDP (o organizație internațională privind protejarea mediului), pentru furnizarea transparentă, către investitori și piața globală, de informații cu privire la emisiile de carbon și energie.

Aceste aprecieri au fost făcute în contextul conferinței COP21, dedicată schimbării climatice, organizată de Națiunile Unite la Paris. Aici, liderii ţărilor membre s-au întâlnit să lucreze la un acord global care să contribuie la reducerea emisiilor de carbon și să limiteze creșterea temperaturilor.

“Pe măsură ce lumea privește dincolo de negocierile de la Paris legate de schimbările climatice și se pregătește pentru un viitor cu emisii de carbon reduse, informațiile cu privire la modul în care companiile răspund la această tranziție vor fi tot mai importante”, spune Paul Dickinson, executive chairman și co-fondator al CDP, o organizație non-profit, non-guvernamentală, care colectează informații cu privire la schimbările climatice și riscurile care amenință apele și pădurile. “Din acest motiv, felicităm acele companii care au fost incluse în raportul ‘Climate Disclosure Leadership Index’ al CDP”, a mai spus acesta.

S&P Climate Disclosure Leadership Index (CDLI) evidențiază transparența raportărilor privind energia și emisiile de carbon, trimise de Xerox către programul pentru schimbare climatică al CDP. Informațiile raportate au fost evaluate în mod independent în funcție de metodologia de notare CDP, iar Xerox a obținut 99 din 100 de puncte. Topul liderilor include doar companiile al căror punctaj se situează în primele 10%.

“Xerox a făcut o tradiție din politica de sustenabilitate și continuă să integreze sustenabilitatea în strategia de business și să comunice beneficiile măsurabile aduse mediului, clienților și comunităților”, spune Diane O’Connor, vice president Xerox Environment, Health, Safety and Sustainability. “Suntem una dintre primele companii care și-au prezentat public rezultatele privind mediul înconjurător, în anul 1994, prin urmare dorim să păstrăm transparența raportărilor noastre şi pe viitor. Suntem onorați de includerea companiei în raportul S&P Climate Disclosure Leadership Index (CDLI) și datorăm acest fapt angajaților noștri, care sprijină acest efort.”

Arhiva de date CDP – cea mai mare din lume de acest fel – permite companiilor, investitorilor și orașelor să diminueze riscurile, să valorifice oportunitățile și să ia decizii privind investițiile care să conducă la o lume mai sustenabilă.

Despre Xerox

Xerox_registered markXerox contribuie la schimbarea modului în care funcționează lumea. Folosindu-ne expertiza în imagistică, procese de business, analiză, automatizare și înțelegerea nevoilor consumatorului, gestionăm fluxul de lucru și oferim un grad mai mare de productivitate, eficiență și personalizare. Ne derulăm activitatea în 180 de țări, iar cei peste 130.000 de angajați Xerox inovează și oferă servicii de businessechipamente de imprimaresoftware și soluții care produc o diferență reală pentru clienții noștri – și clienții lor. Aflați mai multe pe www.xerox.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.