Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EFdeN are nevoie de ajutor!

1

După un an și jumătate de proiectare și două luni de construcție, EFdeN se află la doar trei săptămâni până la startul competiției din Versailles. Dar pentru a putea ajunge în Franța, echipa are nevoie de ajutor!

În cifre, EFdeN arată așa: 70 de studenți voluntari care au muncit până acum 80.000 de ore pentru a transforma în realitate casa viitorului. Prototipul de locuință solară a prins deja formă în parcarea Băneasa Shopping City, dar pentru a-și îndeplini misiunea de reprezentant al României la Solar Decathlon Europe 2014, el trebuie să ajungă la Versailles. Acolo va fi expus alături de alte 19 prototipuri de case solare, originare din 16 țări și va concura cu unele dintre cele mai puternice nume de pe mapamond. Statele Unite ale Americii, Elveția, Japonia, Spania, Germania sau Italia sunt doar unii dintre participanții în acest concurs, EFdeN fiind singura echipă din Europa de Est calificată în finală.efdn

Dacă acest proiect a pornit de la un simplu concept, fără niciun fel de finanțare, iar acum peste 80 de companii de renume din România sprijină inițiativa EFdeN, în acest moment echipa se vede în fața unei ultimi provocări: susținerea EFdeNiștilor pe perioada șederii la Versailles. De ce este atât de important ca întreaga echipă să ajungă acolo? Pentru că, în conformitate cu regulile competiției, prototipul va trebui reasamblat în doar 9 zile, pentru că vreme de 18 zile trebuie prezentat celor până la 21.000 de vizitatori/zi ai La Cite du Soleil, dar și pentru că merită să ridice împreună steagul României pe podiumul francez.

Cum te poți implica în îndeplinirea misiunii EFdeN? Intră pe www.crestemidei.ro/EFdeN și donează! Nu numai că vei sprijini inovația românească, dar vei primi și un cadou original în semn de mulțumire. Susține și tu EFdeN la olimpiadele solare alături de Cristian Țopescu și mulți alții!

Echipa României în finala Solar Decathlon Europe construiește în acest moment casa viitorului. Dar ca să ajungă la Versailles în această vară, are nevoie de ajutorul tău!

Tu te implici în construcția viitorului nostru sustenabil? Accesează www.crestemidei.ro și donează! Orice ajutor ne aduce mai aproape de podiumului francez!

Screenplay & Editor: EFdeN

Music Copyright:

Two Steps from Hell: Spirit of Champions
Chris Zabriskie – Cyllinder Six
Phil Larson – Piano Epic
Jonathan Coulton – I feel fantastic

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

 1. avatar

  Buna ziua!

  Noi, Asociatia Parinti pentru Copii, credem ca un text scris de dumneavostra de 1 iunie sub titlul ” Scrisoare catre mine, copilul “, ar putea imbunatati viata multor copii din Romania. Regasirea emotiei copilariei retraita de fiecare dintre noi prin lectura textelor scrise de dumneavostra alaturi de alte personalitati din Romania la care am apelat, ar putea fi cheia unei noi abordari, atat la nivel personal, cat si institutional, a problemelor reale cu care copiii din societatea moderna se confrunta.

  Ceea ce va rugam este sa acceptati provocarea si sa ne trimiteti pe adresa de e-mail : scrisoricatreminecopilul@gmail.com un text semnat de dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul “

  Textul dumneavastra, alaturi de alte texte scrise de nume respectabile din Romania, precum si de voluntari mai putin cunoscuti, dar la fel de dornici sa participe la cauza noastra, va fi publicat in revistele de nisa cu care vom colabora, pe blogurile colaboratorilor nostri care trateaza teme similare, iar, la final, vor face obiectul unui volum ce va fi publicat, pe baza unei colaborari cu una din editurile de profil, sub titlul ” Scrisori catre mine, copilul ” .

  Va multumim pentru amabilitatea cu care ne acordati atentie , asteptam in timp util textul dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul ” pe adresa de e-mail :scrisoricatreminecopilul@gmail.com

  Cu stima, Asociatia Parinti Pentru Copii

  https://scrisoricatreminecopilul.wordpress.com

  La acest proiect pot participa atat persoanele invitate, cat si alte persoane care vor sa ni se alature fara o invitatie speciala in acest sens, dar care cred ca au puterea de a accepta provocarea de a scrie sincer catre cel care a fost odata, copilul.

  Pe masura ce vom primi textele dumneavoastra pe adresa de e-mail:scrisoricatreminecopilul@gmail.com, odata cu publicarea in revistele si blogurile de specialitate vom adauga pe acest blog o parte din textele ce vor sta la baza volumului:” Scrisori catre mine, copilul “

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.