Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Donează pentru linia întâi. Alte 350.000 de măști FFP2 au ajuns în țară ieri. Măștile vor ajunge în toată țara, la medicii din prima linie

0

Donează pentru linia întâi. Alte 350.000 de măști FFP2 au ajuns în țară ieri, cu ajutorul TAROM

  • Măștile vor ajunge în toată țara, la medicii din prima linie
  • Materialele au fost aduse în țară cu două zboruri, unul cargo și unul al companiei naționale TAROM, într-o aeronavă de pasageri reconvertită

București, 10 aprilie 2020. Inițiatorii platformei „Donează pentru linia întâi” anunță că, joi seara, au ajuns în țară peste 350.000 de măști FFP2, achiziționate cu sumele donate de către fondatori și donatorii persoane fizice și persoane juridice și vor ajunge la medicii din prima linie din toată țara.

Cele 350.000 de măști FFP2 ajunse ieri se adaugă celor 4.150.000 de măști simple care au fost aduse pentru cei din prima linie, miercuri.

Inițiatorii platformei le transmit mulțumiri piloților TAROM și companiei TAROM pentru sprijinul acordat în acest moment critic pentru noi toți.

În același timp, inițiatorii platformei anunță că dezvoltatorul imobiliar Genesis Property, proprietarul parcurilor de birouri Novo Park si West Gate din Bucuresti, a donat 100.000 de lei pentru a susține activitatea platformei si achizițiile de materiale ce vor fi distribuite prin intermediul Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) în toată țara personalului din spitalele care tratează direct pacienți cu COVID 19.

În vremuri grele este important să existe solidaritate și sprijin pentru oamenii care sunt în prima linie în lupta cu această pandemie. Ne alăturăm campaniei de susținere a cadrelor medicale și suntem convinși că, împreună, vom depăși această etapă dificilă”, spune Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property.

Situația în timp real a donațiilor și statisticile pot fi urmărite pe https://www.eMAG.ro/doneaza/live. Toți cei care doresc sa contribuie, persoane fizice sau companii, o pot face donând online pe www.eMAG.ro/doneaza.

Donează pentru linia întâi” este o inițiativă aparținând Băncii Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG, dezvoltată cu scopul de a-i susține pe medici și personalul medical, pe jandarmi și polițiști, precum și pe toți cei care luptă direct cu pandemia COVID-19.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.