Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creații ale designerilor români de bijuterie expuse la Los Angeles

1

ArtXpert Fine Art Concept-Store realizează un parteneriat cu Enzo and Angela, faimosul local din Los Angeles renumit pentru selecția de fine art și vinuri de colecție. Astfel, publicul american va avea contact direct cu creații ale designerilor David Sandu, Andreia Popescu, Raluca Buzura și Sandu Petre, certificând un aport și o prezență calitativă pe piața mondială de artă.

ArtXpert Fine-Art Concept Store, deschis la începutul lunii mai pe Str. Puțul lui Zamfir nr. 45, realizează prin acest parteneriat o primă deschidere spre piața internațională. Cu un portofoliu select în materie de pictură, fotografie, gravură și litografie (Salvador Dali, Marc Chagall, Roy Liechtenstein, Andy Warol, Vasile Grigore și mulți alții), precum și o colecție de vinuri rafinate Cartizze ale producătorilor italieni Grano, ArtXpert oferă acum și bijuterie de autor românească un statut bine-meritat – acela de obiecte artistice de cele mai înalte standarde.

Enzo Battara, un bucătar și artist italian recunoscut, își folosește restaurantul drept galerie de artă de mai bine de zece ani. Colecția sa extinsă avea nevoie și altceva în afară de prețioasele sticle de vin Amerone și Barollo. Impresionat de piesele de bijuterie ale designerilor români pe care îi găzduiește ArtXpert, el s-a hotărât să expună și să reprezinte bijuteria românească în Los Angeles.

Un proiect nou din perspectiva conceptului, ArtXpert facilitează atât contactul iubitorilor de artă români cu nume sonore ale domeniului, precum și contactul dintre publicul străin și artiști români. Iar acest partneriat este o realizare și un pas major în recunoașterea la nivel mondial a calității și valorii designerilor și bijuteriilor românești. Dovedește faptul că este posibilă a dezoltare a industriei artei în România și că avem valori ce pot concura ușor chiar și cu o piață dezvoltată ca cea americană.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.