Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta CSR „Pulling in the Right Direction” / Bucuresti 25-26 mai 2010

1

Cea mai importanta conferinta de CSR cu participare internationala din Romania va avea loc in 25 – 26 mai 2010. Cea de-a cincea editie a Conferintei Internationale de Responsabilitate Sociala Corporativa – CSR’10 se desfasoara la Bucuresti, iar punctul forte al evenimentului, potrivit responsabilitatesociala.ro, consta in invitatii internationali. Dintre acestia ii amintim pe:

  • Guenther Juenger, Director of Corporate Affairs, Intel EMEA;
  • Jean Christophe Laugée, Social Innovation Director, Danone;
  • Richard Ellis, Group Head of CSR, Alliance Boots (al treilea lant farmaceutic din Europa si lider de piata in UK);
  • Juan Ramon Silva Ferrada, Area General Manager of Sustainability, ACCIONA (conglomerat spaniol cu activitati in domeniul constructiilor si al infrastructurii)
  • Jan Köpper, Coordinator Membership Services, CSR Europe etc.

Tema Conferintei de anul acesta este ”Pulling in the Right Direction” si ia in discutie relatia intre activitatile de CSR si criza economica. Importanta strategiei de CSR intr-o astfel de perioada va fi analizata, din nou, dintr-o perspectiva multi-disciplinara si inter-departamentala.

Evenimentul este organizat de SAGA Business and Community si sustinut de CSR Europe.

Mai multe informatii despre eveniment pe site-ul oficial csr10.eu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.