Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concertul/Eveniment The Deep Sound of Maramures, transmis în premieră din România live Baia Mare – New York

0

Asociația pentru Cultură și Civilizație în colaborare cu State University of New York și Fundația Baia Mare 2021 organizează, Concertul/Eveniment The Deep Sound of Maramures, transmis în premieră din România live Baia Mare – New York, Sociology State University of New York & OWWR Radio New York. După concert va avea loc un dialog academic între prof.Lee Blackstone, șeful catedrei de sociologie și Petru I.Pap, antropolog, proiectul nostru The Deep Sound of Maramures inclus fiind ca fenomen socio-cultural în cursurile domnului profesor din toamna acestă.

Evenimentul va fi încheiat cu o recepție dedicată invitațiilor de onoare.
al-doilea-afis-doi

Evenimentul este parte și continuare a proiectului The deep sound of Maramures. Transmisiune directă a pieselor de pe albumul The deep sound of Maramures by Peter Gate cu participarea instrumentistului de excepție Ștefan Andreica, din Baia Mare, Maramureș la Sociology State University din New York, loc unde va fi găzduit evenimentul de către prof.Lee Blackstone șeful de catedră a secției de sociologie.

Concertul va fi urmat de un dialog academic despre elementele proiectului, respectiv sunetele tradiționale românești și transpunerea lor in cultura contemporana cu mijloace tehnice moderne. Concertul se dorește a fi o deschidere a colaborării care va culmina anul viitor într-un turneu fizic in
America de Nord și Canada.
În timpul concertului vor fi inserate mai multe clipuri video, despre proiect ca urmare va fi prezentat si Cubul mobil al sunetelor vechi ca parte multimedia /arhitectură interactivă / experiment muzical. Cubul mobil al sunetelor este un proiect interactiv unic, aflat la intersecția dintre arhitectură și experimentare muzicală. Acesta este de asemenea element din cadrul turneului care va avea loc anul viitor. Turneul se va desfășura la nivel academic, la nivel de festivaluri de muzică , concerte și manifestări culturale urbane .
Evenimentul va avea loc in data de 25 Octombrie 2016 și va fi primul concert cu transmisie directă din România in New York la o audiență predefinită. Concertul va fi receptat de asemenea în timp real și de OWWR post de radio din New York. Concertul va fi accesibil de câtre public doar on-line, locul fizic a concertului este dedicat în exclusivitate invitațiilor de onoare.
Evenimentul se va desfasura in coordonarea si participarea lui :
Peter Gate muzician experimentalist
Lee Blackstone Ph.D Associate Professor of Sociology State University of New York – College at Old Westbury
Petru I. Pap antropolog / președintele Asociației pentru Cultură și Civilizație
Dr. Anuta Pop etnograf / manager cultural
Andreea Ciortea manager cultural / director executiv Fundația Baia Mare 2021
Stefan Andreica instrumentist
Maude narator
Parteneri:
Institutul Cultural Român
Radio România Cultural
OWWR – Old Westbury Web Radio
Fundația Omfida
Ansamblul Maramureșului
A.St.A. Cluj – Asociația Studenților Arhitecți
L.S.R.S. – Liga Studenților Români din Străinătate

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.