Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert Suie Paparude la Londra – 1 NOIEMBRIE THE GARAGE

0
Suie Paparude revin la Londra in 2019 la legendara sala The Garage highbury.
Prima transa de bilete (1st release) s-a vandut in 45 de minute de la lansare.
Unde : The Garage, 20 – 22 Highbury Corner, Highbury East, London, N5 1RD
Cand : 1 Noiembrie ora 19:00 
Bilete: Ticketweb
Șuie Paparude s-a înfiinţat acum două decenii, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre – Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu – Michi), abordând la vremea respectivă un stil alternative / new-wave, inspirat de epoca New Order.
Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin nouă materiale de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.
In 30 decembrie anul 2018, Suie Paparude a lansat ultimul album Suie Paparude , dupa o pauza de aproape 8 ani de zile..La fel ca si precedentul, linkul de download gratis al albumului se afla pa pagina oficiala de facebook sau pe www.suiepaparude.com. Totodata, in aceeasi data s-a lansat si videclipul piesei Mergem mai departe , extrasa tot de pe noul album Suie
Suie Paparude inseamna: Michi, Dobrica & Bean.
Site: http://www.suiepaparude.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/suiepaparudeofficial

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.