Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Competiţia europeană Junior Achievement

2

Un caiet ale cărui pagini pot fi rescrise de sute de ori! Aceasta este ideea cu care o echipă de elevi din România participă la finala competiţiei europene Junior Achievement.

„Elevi din România vor participa în perioada 2 – 5 iulie la finala competiţiei europene Junior Achievement Student Company of the Year 2009, de la Rotterdam. Produsul lor – un caiet ale cărui pagini pot fi rescrise de sute de ori – va concura într-un târg de produse şi va fi evaluat de investitori europeni. Echipa Ache&Ache, de la Colegiul Naţional Sfântul Sava, Bucureşti, va reprezenta România la finala europeană a competiţiei de antreprenoriat prin Diana Giuşcă, Teodora Gheorghe şi Cristina Ruse. Alegerea echipei dintre cele 82 de echipe participante în faza naţională s-a datorat caracterului practic şi diferenţierii pe piaţă a ideii, iar premiul cel mare consta in bursele Junior Achievers, care acoperă costurile deplasării la Rotterdam.”
Citeşte pe Ştiri ONG ca să vezi mai multe detalii despre produsul cu care echipa românească merge în competiţie la Rotterdam! Mult succes!

Informaţii primite ulterior pe e-mail:

„Bună ziua,

Aş avea de făcut o rectificare în legătură cu această postare.

Echipa Ache & Ache a fost formată din: Diana Giuşcă, Adriana Şerbănescu, Teodora Gheorghe, Cristina Ruse şi Robert Adam. Însă doar trei membri au participat la competiţia din Rotterdam, 2009: Diana Giuşcă, Teodora Gheorghe şi ADRIANA ŞERBĂNESCU (Cristina Ruse nu a fost prezentă). În acest sens, vă rog să rectificaţi.

Mulţumesc”
Adriana Serbanescu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

 1. avatar
  Adriana Serbanescu on

  Bună ziua,

  Aş avea de făcut o rectificare în legătură cu această postare.

  Echipa Ache & Ache a fost formată din: Diana Giuşcă, Adriana Şerbănescu, Teodora Gheorghe, Cristina Ruse şi Robert Adam. Însă doar trei membri au participat la competiţia din Rotterdam, 2009: Diana Giuşcă, Teodora Gheorghe şi ADRIANA ŞERBĂNESCU (Cristina Ruse nu a fost prezentă). În acest sens, vă rog să rectificaţi.

  Mulţumesc

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.