Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Competiția Deloitte dedicată celui mai bun raport non-financiar din Europa Centrală 2017 este deschisă!

0

A treia ediție a Premiilor Deloitte România pentru Sustenabilitate, cunoscută sub denumirea de Competiția Green Frog Award, este deschisă pentru aplicații, până pe 20 octombrie 2017. Premiile vor fi oferite la nivel național și internațional, în cadrul a trei categorii: Cel Mai Bun Raport Non-Financiar din Europa Centrală (EC), Cel Mai Bun Raport Integrat din Regiunea EC și mențiuni de onoare.

Patru țări se vor alătura competiției dedicate Premiilor Deloitte Central Europe pentru Sustenabilitate – Green Frog: România, Republica Cehă, Ungaria și Polonia.

Raportarea de sustenabilitate ar trebui să fie o practică naturală pentru companii. Reflectarea, analiza, compararea și urmărirea datelor non-financiare în timp este un proces valoros, în principal pentru că oferă o perspectivă integrată asupra fiecărei organizații și le permite decidenților să evalueze riscurile și oportunitățile, să înțeleagă exact unde se situează în termeni de oameni, guvernanță corporativă, diversitate și conformitate”, a spus Andrei Ionescu, Partener Consultanță în Managementul Riscului Deloitte România.

Din perspectivă externă, rapoartele de sustenabilitate sunt o dovadă de transparență și respect față de partenerii unui business, pe măsură ce rolul companiilor se schimbă, de la actori orientați strict către profit, la facilitatori de prosperitate. Începând cu anul acesta, aproximativ 6.000 de entități și grupuri de companii de interes public din Uniunea Europeană au obligația de a publica date non-financiare și informații privind diversitatea. De aceea încurajăm fiecare companie raportoare să participe la competiția Green Frog Award”.

Peste 60 de rapoarte se înscriu în competiție la nivel național în fiecare an, iar cele mai bune sunt nominalizate la nivel regional pentru a concura pentru marile premii.

Următoarele tipuri de rapoarte se pot alătura competiției: rapoarte sociale, rapoarte de CSR, rapoarte de sustenabilitate și rapoarte integrate ce acoperă anul sau cei noi ani financiari anteriori. Rapoartele pot fi trimise de companii mari, holdinguri, societăți listate, IMM-uri, precum și fundații sau universități. Toate rapoartele trebuie să se refere la piața locală; juriul nu va evalua rapoarte globale, traduse în limba română. Rapoartele ar trebui să urmeze: GRI Standards, GRI G4, IIRC, UN Global Compact, ISO 26000, Directiva Europeană 2014/95/EU asupra raportării datelor non-financiare.

Companiile românești s-au calificat de-a lungul timpului în competiția regională, cu Ursus Breweries numărându-se printre companiile care au primit o mențiune specială din partea juriului. Pentru mai multe informații despre competiție, vă rugăm vizitați site-ul nostru.

###

Numele Deloitte se referă la organizația Deloitte ToucheTohmatsu Limited (“DTTL”), o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, rețeaua globală de firme membre și persoanele juridice afiliate acestora. DTTL și firmele sale membre sunt entități juridice separate și independente. DTTL (numit în continuare și „Deloitte Global”) nu furnizează servicii către clienți. Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, va rugam să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

Deloitte furnizează clienților din sectorul public și privat din industrii variate servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și de managementul riscului, servicii de taxe și alte servicii adiacente. Patru din cinci companii prezente în Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a rezolva probleme de business complexe. Pentru a afla mai multe despre modalitatea în care cei 244.000 de profesioniști Deloitte creează un impact vizibil în societate, vă invităm să ne urmăriți pe Facebook sau LinkedIn.

© 2017. Pentru mai multe detalii, contactați Deloitte România

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.