Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Dezbaterea World Cafe din cadrul IMPACT Festival se mută la Grand Hotel Italia

0

Dezbaterea publică despre viitorul Clujului inițiată în cadrul IMPACT Festival se mută din Piața Unirii la Grand Hotel Italia, din cauza vremii instabile.

Organizatorii vor asigura gratuit transportul: autocare vor pleca din Piața Unirii spre hotel între orele 18:30 și 19:30

10888613_396066877266669_9149240503631347889_n

Cluj-Napoca, 16 iunie 2015

Vremea instabilă și dorința de a asigura cele mai bune condiții pentru evenimentul World Cafe din cadrul IMPACT Festival i-au determinat pe organizatori să schimbe locul de desfășurare a dialogului public.

Astfel, dezbaterea despre viitorul orașului va avea loc astăzi, la ora 19:30, la Grand Hotel Italia și nu în aer liber, în Piața Unirii, după cum s-a anunțat inițial, pentru a evita riscul ca aversele de ploaie sau temperaturile scăzute să facă imposibilă desfășurarea acesteia.

Pentru cei care nu pot ajunge la hotel cu mașina personală sau care nu vor afla din timp de modificare, organizatorii asigură transport gratuit cu autocare. Acestea vor pleca din Piața Unirii între orele 18:30 și 19:30, numărul de mașini și de curse fiind adaptat în funcție de necesar. La finalul evenimentului, se va asigura și transportul retur spre centrul orașului.

„Ploile și furtunile durează ore sau poate zile, dar miza acestui dialog este generarea de idei cu efecte peste ani întregi. Îi invităm pe toți cei care își doresc să facă parte din primul dialog public de asemenea amploare din Cluj, pe toți cei care vor să aibă un cuvânt de spus cu privire la viitorul orașului, la același eveniment deschis și participativ, însă într-un nou spațiu”, spune Diana Carbarău, Project Manager al Impact Festival Cluj-Napoca.

Pe parcursul zilei de astăzi, la Grand Hotel Italia au loc masterclass-urile și prezentările speakerilor internaționali care fac de asemenea parte din programul IMPACT Festival.

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.