Ciprian Bălănescu și Koter Adel, Campioni Naționali la Cross Triathlon

0

Campionatul Național de Cross Triathlon, desfășurat astăzi în cadrul competiției XTERRA, cel mai important circuit internațional de Cross Triathlon, ajuns în premieră în România, la Târgu Mureș, este câștigat de multiplul campion național de triatlon Ciprian Bălănescu, la masculin, și, respectiv, Koter Adel, la feminin.

La masculin, primii cinci sportivi din România sunt, în clasamentul final, Ciprian Bălănescu, Kovacs Szabolcs, Csergedi Istvan, Chindris Mihail și Trella Varhelyi Tamas.

La feminin, top 5 național este alcătuit din Koter Adel, Bako Annamaria, Szakacs Maria, Karacsony Kinga și Biro Julia.

Rezultatele complete ale competiției XTERRA România, pentru toate categoriile participante, sunt disponibile pe pagina http://www.xterraromania.ro/rezultate.html.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.