Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cautam cele mai bune startup-uri din Romania la Central European Startup Awards!

0

S-au deschis înscrierile la Central European Startup Awards!

Central European Startup Awards, una dintre cele mai importante competiții din regiune dedicate startup-urilor, ajunge la cea de-a 5-a ediție! Impact Hub Bucharest este partenerul național oficial, împărtășind misiunea CESA de a inspira, de a sărbători și de a oferi recunoaștere diverșilor actori ai ecosistemului antreprenorial.

Competiția CESA se desfășoară în 10 țări din Europa Centrală și de Est: Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria, dar și la nivel regional.

Competiția se adresează startup-urilor cu o vechime de maximum 5 ani, din orice industrie, atât timp cât produsul/serviciul se bazează pe o soluție tehnologică inovatoare. Câștigătorii etapei din România vor fi anunțați în cadrul unui eveniment ce va avea loc în septembrie la București și vor intra în cursa pentru finala regională din 22 octombrie.

Ne bucurăm să acționăm ca partener al Central European Startup Awards și să demonstrăm, încă o dată, rolul și misiunea pe care Impact Hub Bucharest și le-a asumat la nivel național. Antreprenorii români merită să fie susținuți și să li se recunoască eforturile și valoarea atât în țară, cât și internațional, iar noi ne implicăm activ în sprijinirea lor, prin toate resursele de care dispunem. În calitate de Country Partner, ne vom folosi de experiența acumulată și de rețeaua pe care am creat-o în cei 6 ani pentru a aduce împreună cei mai relevanți jucători pentru această competiție și pentru a reuși, prin intermediul lor, să validăm tendința ascendentă a antreprenoriatului în România.”, a declarat Oana Craioveanu, CEO și Cofondator Impact Hub Bucharest.

Nominalizările sunt deschise public și pot fi făcute de oricine, pentru oricare dintre cele 14 categorii, până pe 15 iunie. Dintre nominalizații care acceptă participarea, vor fi selectați câte 5 finaliști pentru fiecare categorie. Aceste startup-uri vor intra apoi într-o etapă de jurizare și vor fi supuse și votului public.

Cele 14 categorii din acest an sunt:

 • Startup of the Year
 • Founder of the Year
 • Best Social Impact Startup
 • Best Fintech Startup
 • Best Prop-Tech Startup
 • Investor of the Year
 • Best Accelerator/Incubator Program
 • Best Newcomer
 • Female rolemodel in Tech
 • Best IoT Startup
 • Best AI Startup
 • Best Biotech Startup
 • Best Coworking Space
 • Best Blockchain Startup

Printre câștigătorii edițiilor precedente se numără UiPath Romania cu 3 premii în 2017 (Startup of the Year, Founder of the Year și Best AI Startup), URADMonitor care a fost laureat la categoriile Best IoT Startup și Best Smart City Solution, dar și Mira Rehab, câștigător al competiției globale în 2016 la categoria Best Social Impact Startup.

Nominalizările sunt deschise pe pagina www.impacthub.ro/cesa

Etapa națională a Central European Startup Awards este organizată de Impact Hub Bucharest, iar Rețeaua de Sănătate Regina Maria se numără printre companiile care deja susțin competiția în calitate de sponsor.

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.