Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bani pentru dezvoltarea societatii civile in Romania, CEE Trust

0

„Trust for Civil Society” in Europa Centrala si de Est (CEE Trust) anunta lansarea sesiunii de depunere de proiecte care promoveaza dezvoltarea societatii civile in Bulgaria, Ungaria si Romania. Beneficiarii pot fi organizatii neguvernamentale non-profit, grupuri de experti, coalitii si institutii de educatie.

Domenii de interes:

1. Responsabilitatea institutiilor publice;
2. Angajare civica si mobilizarea comunitatii;
3. Solidaritate in viata sociala;
4. Mediu favorabil pentru societatea civila.

mapIn cadrul acestor patru domenii, vor fi incurajate in mod deosebit proiectele care raspund cel mai bine uneia sau mai multora dintre urmatoarele cerinte:

– Implica intr-o masura cat mai mare reprezentantii altor sectoare in actiunile propuse (de ex.: mediul academic, institutiile de educatie, mediul de afaceri, mass media etc);
– Propun masuri inovative pentru a capta interesul si a implica in actiuni concrete societatea civila neorganizata (de ex.: grupuri informale, bloggeri, studenti etc);
– Abordeaza noile provocari generate de criza economica.

Solicitantii din Romania trebuie sa trimita o Scrisoare de intentie (Letter of Intent) si Formularul pentru proiect (Project Application Form) in format electronic (numai prin e-mail), in limba engleza, pana la 26 octombrie 2009, ora 24:00, la adresa: romania.applications@ceetrust.org.

Despre The Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe câteva informaţii în limba engleză de pe site-ul oficial, ceetrust.org

„The Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe is an independent public charity incorporated under the laws of the United States of America. Our goal is to promote the development of civil societies in Bulgaria, the Czech Republic, Hungary, Poland, Romania, Slovakia and Slovenia by supporting civil society organizations to gain greater effectiveness and stability. On our Web site you will find information about our programs and procedures, the projects we have supported and a variety of news, opportunities, events, and issues related to the civil societies in the region.”

Mai multe informatii pe ceetrust.org

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.