Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asistenta rutiera internationala GRATUITA

0

 

UniCredit Leasing ofera asistenta rutiera internationala GRATUITA 

Incepand cu data de 1 Octombrie 2013, toti clientii UniCredit Leasing care incheie un contract de leasing financiar pentru un autoturism, respectiv autoutilitara pana in 3.5 tone, beneficiaza gratuit, pe toata perioada contractului de leasing, de servicii de asistenta rutiera internationala – pentru Europa*

Oferirea gratuita a acestui tip de asistenta reprezinta o premiera pentru clientii de leasing din Romania.

Serviciile de asistenta rutiera constau in:

1.       Asistenta (depanare) la locul de producere a evenimentului asigurat: pana de cauciuc, baterie

descarcata, lipsa de combustibil, chei pierdute sau incuiate in autovehicul, defectiune electrica sau mecanica.

2.       Tractarea autoturismului, pana la cel mai apropiat service auto debrand;

3.       Continuarea calatoriei, respectiv transportul soferului, pasagerilor si al bagajelor, pana in tara de origine sau pana la destinatia initiala a calatoriei;

4.       Cazarea hoteliera; la cerea beneficiarului, este oferita inca din prima zi de avarie a autovehiculului pentru maxim 3 nopti.

5.       Autovehicul de inlocuire; la cerea beneficiarului, este asigurat un autovehicul pe o durata de pana la 3 zile.

6.       Serviciul de taximetrie; in cazul in care defectiunea, accidentul sau coliziunea au avut loc la o distanta mai mare de 50 km de domiciliul permanent al beneficiarului, se ofera serviciul de transport in regim de taxi.

Beneficiile de mai sus sunt completate cu un pachet de servicii privind managementul accidentului.

 unicredit leasing

Despre UniCredit Leasing

Infiintata in anul 2002, UniCredit Leasing Corporation IFN S.A., parte a grupului UniCredit, este liderul pietei de leasing din Romania, acoperind cele trei segmente principale: auto, echipamente si imobiliar. Compania finanteaza cu succes proiecte din domenii variate, fiind activa cu finantari complexe in transporturi, energie, agricultura, industria alimentara şi medicala, prelucrarea lemnului si a metalelor.

Cu o retea de 16 sucursale, UniCredit Leasing are acoperire la nivel national, oferind pe langa leasing financiar prin UniCredit Leasing Corporation IFN si servicii de brokeraj de asigurari prin UniCredit Insurance Broker, precum si leasing operational si servicii de management al flotelor prin firma UniCredit Fleet Management.

UniCredit este una dintre bancile comerciale europene de top, cu o prezenta puternica in 20 de tari europene si având reprezentante pe aproximativ 50 de piete, cu circa 9.200 de sucursale. In Europa Centrala si de Est, UniCredit detine cea mai mare retea bancara internationala, cu aproximativ 3.700 de sucursale si puncte de lucru.
Grupul este prezent pe urmatoarele piete: Austria, Azerbaidjan, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Germania, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina.

*Europa: Andora, Austria, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Ceuta, Republica Ceha, Croatia, Denemarca, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia & Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Spania (continentala), Suedia, Elevetia, Turcia (sectorul European), Marea Britanie, Statul Cetate Vatican

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.